RTL en SBS azen op Connie na succes Chateau Meiland

Zowel RTL als SBS zitten achter Connie Witteman aan nu ze aan het doordraaien is als Insta-girl. Na het succes van Chateau Meiland zitten de zenders te springen om een nieuw, excentriek figuur. Dat meldde Aran Bade gisterenavond in RTL Boulevard. Witteman heeft zich eigenlijk altijd behoorlijk stil gehouden, maar sinds kort gaat ze helemaal los op Instagram. Ze heeft een schoonzoon die haar de hele dag door filmt, terwijl ze de mafste dingen doet. Ze lijkt een beetje te zijn doorgeslagen.

Als een soort gay hag omringt Witteman zich de hele dag met roze heren, die haar de aandacht geven die ze nodig heeft. Ze neemt filmpjes op in de meest vreemde outfits en uit zich nogal hysterisch. “Is het niet een soort van eenzaamheid?“, vroeg Miljuschka Witzenhausen zich gisterenavond af in RTL Boulevard.

Luuk Ikink kijkt er nuchter tegenaan. “Als zij het leuk vindt, dan moet ze dat toch lekker doen.

Bade denkt dat Witteman aan het solliciteren is naar een tv-baan. “Ik zei natuurlijk: ‘Zit hier iets achter? Wil je misschien een tv-programma of een serie?’ Er is interesse vanuit SBS en ook zou ze gesprekken hebben met RTL en een kop koffie gaan drinken. Die zien het natuurlijk ook en sinds Martien Meiland met zijn chateau is reality wel weer helemaal hot. Maar ze zegt: ‘Ik wil eigenlijk de regie houden. Met die filmpjes kan ik zelf bepalen wat ik doe en ook de interactie.‘”

Connie zei: ‘Al voor The Kardashians ben ik voor realityseries gevraagd, maar ik heb altijd nee gezegd. Ik hou die camera’s binnen bij me weg.’ Ze wil het liever in eigen hand houden.”

De Insta-posts en -stores van Connie Witteman kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen