RTL 4 zet Caroline Tensen vast op 5 Uur Live

Caroline Tensen (55) is als tv-vrouw op leeftijd min of meer de opvolgster van Linda de Mol (55) bij RTL, maar ze krijgt niet de programma’s die Linda gewend was. Naast RTL Boulevard wordt ze nu ook vast ingezet voor 5 Uur Live. Dat heeft de tv-zender laten weten. Daphne Bunskoek heeft voortaan drie vaste sidekicks in 5 Uur Live en Caroline Tensen is daar één van. Een heel prestigieuze klus is het niet: er keken deze week gemiddeld 234.000 mensen (10 procent) naar.

De andere twee vaste co-hosts van Daphne Bunskoek zijn Patrick Martens en Jamie Trenité geworden. Trenité is ook bekend van RTL Boulevard.

Vooral voor Martens is deze televisieklus een mooie opsteker. Hij laat weten: “Ik vind het ongelooflijk gaaf om dit te mogen doen. De afgelopen tijd heb ik al een paar keer ‘proefgedraaid’ en dat was erg leuk. Daphne is geweldig om mee samen te werken. Ik ben heel erg blij!

5 Uur Live wordt uitgezonden vanuit de Beethoven Studio in het pand van de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam. Het programma is elke werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4, het uitzendtijdstip waarop NPO 1 veel succes boekt met Tijd voor MAX.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen