RTL 4 komt met tweede seizoen The Masked Singer

RTL 4 komt in 2020 met een tweede seizoen van de muzikale BN’er-show The Masked Singer. De beslissing daarover is deze week gevallen. Dat heeft jurylid Gerard Joling vrijdagavond gezegd in Beau, waar hij samen met de eerste winnares Tania Kross te gast was. De afgelopen weken waren de kijkers van The Masked Singer in de ban van welke BN’ers er nou achter die zingende maskers zaten. Volgend jaar kan de televisiekijker opnieuw week na week meeraden. 

Joling kreeg het te horen tijdens de finale-uitzending. “We hebben vanavond in een hotelletje met z’n allen even gekeken en we hebben gehoord dat er sowieso een tweede seizoen komt, dus dat is ongelooflijk leuk. Het wordt nog groter, zoals we het gehoord hebben.”

Het wordt in elk geval niet lastig om bekende Nederlanders te vinden die mee willen doen, zegt presentator Ruben Nicolai. “Het leuke is dat mensen nu al op feestjes naar je toekomen en zeggen: ‘Als er een tweede seizoen komt, wil ik wel in zo’n pak.'”

De BN’ers die meededen aan het afgelopen eerste seizoen waren (van de winnaar tot de eerste afvallers) Tania Kross, Tim Douwsma, Nienke Plas, Guido Spek, Tineke Schouten, Rick Brandsteder, Josje Huisman, Eddy Zoëy, Joke Bruijs, Gers Pardoel, Catherine Keyl en Rintje Ritsma.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen