Rob Geus zoekt schijnwerpers, doet mee aan The Roast

Rob Geus laat de televisie niet los nu hij gedumpt is door SBS 6. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson, doet hij nu ook mee aan de jaarlijkse decembershow The Roast op Comedy Central. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. De hoofdpersoon in The Roast is dit jaar Ali B, maar uiteraard zal Geus zelf ook worden aangepakt. Hij is niet groot genoeg om hoofdpersoon in het programma te worden, maar kan nu wel in de schaduw van Ali B worden afgeslacht.

Geus vindt het leuk. “Toen ik gevraagd werd om Ali B te roasten, dacht ik gelijk: dit is wel een persoon waar ik goed op los kan gaan. Hij heeft de bijnaam knuffel-Marokkaan, maar er zijn natuurlijk ook een heleboel dingen waar je leuke grappen over kunt maken ten opzichte van Ali. Wat hij allemaal doet, gedaan heeft en de tranen van Ali. Inspiratie genoeg!

Het Roast Panel is nog verre van compleet. Tot nu toe zijn naast Rob Geus alleen de namen van Brace, Henry van Loon en Prem Radhakishun bekendgemaakt.

Geus hoopt er uiteraard op dat dit soort tv-optredens uiteindelijk leiden tot een comeback op televisie.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen