Rob Geus zoekt schijnwerpers, doet mee aan The Roast

Geplaatst op vr 29 nov 2019 om 8:30

Rob Geus laat de televisie niet los nu hij gedumpt is door SBS 6. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson, doet hij nu ook mee aan de jaarlijkse decembershow The Roast op Comedy Central. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. De hoofdpersoon in The Roast is dit jaar Ali B, maar uiteraard zal Geus zelf ook worden aangepakt. Hij is niet groot genoeg om hoofdpersoon in het programma te worden, maar kan nu wel in de schaduw van Ali B worden afgeslacht.

Geus vindt het leuk. “Toen ik gevraagd werd om Ali B te roasten, dacht ik gelijk: dit is wel een persoon waar ik goed op los kan gaan. Hij heeft de bijnaam knuffel-Marokkaan, maar er zijn natuurlijk ook een heleboel dingen waar je leuke grappen over kunt maken ten opzichte van Ali. Wat hij allemaal doet, gedaan heeft en de tranen van Ali. Inspiratie genoeg!

Het Roast Panel is nog verre van compleet. Tot nu toe zijn naast Rob Geus alleen de namen van Brace, Henry van Loon en Prem Radhakishun bekendgemaakt.

Geus hoopt er uiteraard op dat dit soort tv-optredens uiteindelijk leiden tot een comeback op televisie.

Foto: Comedy Central
14 Reacties op “Rob Geus zoekt schijnwerpers, doet mee aan The Roast”


 1. Drs. Geylstra

  Zou het commercieel uitmelken van de dood van z’n vader ook benoemd worden? Sindsdien is Ali af.

 2. Bart M.

  Doet hij mee aan een crematie?

 3. Kapitein Haak

  Stuk voor stuk minderwaardig volk.

 4. Norvo

  Als Robs pijnlijke deelname aan Ranking the stars dit seizoen iets heeft bewezen, dan is het dat ‘ie geen flauw idee heeft hoe hard mensen hem voor schut zetten. Dit wordt pijnlijke afbrandtelevisie voor Geus en Ali is de lachende derde, hij kan zich geen betere schietschijf wensen.

 5. Ray

  Dit jaar maar een keertje niet kijken. Wat een verschrikkelijke mensen. Ali B, Rob Geus, Prem… Gatverdamme.

 6. Paolo.2.0

  Mag de man weg aub??
  Hij krijgt een: “Niet OK” sticker opgeplakt, handelend in de geest van zijn oude SBS programma.

 7. Henk

  Enge man.

 8. Bianca

  Sinds vorig jaar zijn de hoofdgasten een stuk minder roastwaardig dan degenen die hen roasten. Vorig jaar Johnny de Mol bij gebrek aan beter. Roaster Patty Brard is een veel beter doelwit. En dit jaar de niet-roastwaardige Ali B, terwijl Prem Schreeuwlelijk Radhakishun en Rob Grasveldstofzuiger Geus (de voor de vrouwtjes onweerstaanbare charlatan) degenen zijn die aangepakt moeten worden.

 9. Dennis

  Bianca, elke deelnemer wordt geroasted, ze hebben nou eenmaal een hoofdpersoon nodig

 10. Smulpaap

  Top!

 11. Freddy

  Hij doet ook alles om op televisie te komen. Daar wordt ik niet vrolijk van

 12. Bianca

  @Dennis

  Dat snap ik, maar de hoofdpersoon is degene die het affiche is, die de kijkers trekt, degene die het ‘verdient’ om geroast te worden, degene die het hardst wordt aangepakt. De roasters worden ook geroast, maar lang niet door iedereen en veelal minder hard.

 13. Suzy Wang

  Wat zielig als he zo met je zelf loopt te leuren.

 14. BRAAK

  Duvel op oplichter met je eigen sticker handel, zeker vergeten knul.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.