Realityserie Nienke Plas bezorgt RTL 5 kijkcijferhorror

De realityserie van Nienke Plas doet het afschuwelijk slecht op de maandagavond van RTL 5. Er is geen enkele top-tienzender die het nóg slechter doet als deze YouTube-dame op de buis is. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Nienke & Resley Weten Het Zeker begon vorige week met een magere 154.000 kijkers en 3,1 procent marktaandeel en daar waren er gisterenavond nog 106.000 (2,1 procent) van over. Dat zijn cijfers waar zelfs RTL 5 nog van schrikt.

De realityserie volgt Nienke Plas en haar vriend Resley Stjeward terwijl ze ‘aan het hoofd van een klein imperium’ staan. “Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals: Nienke kan én doet het. Daarnaast heeft ze nog één grote droom: een sprookjeshuwelijk met Resley.”

Gisteren was te zien hoe de twee flink met elkaar aan het kibbelen waren. Resley heeft namelijk de film Fuck de Liefde gezien, waarin Nienke een rol speelt. Met de zoenscène was hij niet bepaald gelukkig.

Al met al kijkt er dus geen hond naar Nienke & Resley Weten Het Zeker. Gelukkig is de serie ook te zien op Videoland, want daar schijnt alles hemels te scoren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen