Peter van der Vorst heeft geen interesse in Carlo & Irene

Peter van der Vorst heeft vooralsnog geen interesse in een tv-hereniging van het ooit zo populaire duo Carlo Boszhard en Irene Moors. Er is momenteel geen enkel zicht op een gezamenlijke show. Dat hebben ze woensdagavond gezegd in Shownieuws. Hoewel Moors freenlance aan de slag gaat voor Omroep MAX – ze gaat de nabeschouwing van Heel Holland Bakt presenteren – staat Boszhard onder contract bij RTL. Een hereniging zal dus ook bij die zendergroep moeten plaatsvinden.

Het lijkt er echter op dat Van der Vorst er totaal geen oren naar heeft, want hij heeft het duo niets laten horen. “De meest gestelde vraag is inderdaad: gaan jullie samen nog iets doen op televisie? En ja, dat weten we niet. Misschien ooit“, aldus Moors.

De RTL-top heeft geen enkele interesse getoond, ondanks dat nostalgie-tv tegenwoordig enorm in trek is. “Er is niets gaande, dus er zijn ook geen geheimen. Anders hadden we het meteen verteld.”

Wel blijven ze samen te zien in hun persiflagecomedy De TV Kantine. “We zijn lekker bezig met De TV Kantine. Dat gaat eraan komen en we zien het wel.

Hoe ziet de seizoensopener eruit? Boszhard: “Wij doen natuurlijk Martien Meiland en de eerste aflevering gaat over hem.

Wie de rol van Martien Meiland gaat spelen is nog niet bekend. Boszhard kruipt in elk geval in de huid van John de Mol en Moors in die van Erica Meiland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen