NRC vindt dat talkshow Beau het ‘net-niet’ is

Tv-recensent Arjen Fortuin van het NRC Handelsblad heeft vorige week de hele week naar Beau gekeken en kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de talkshow van Beau van Erven Dorens het nog steeds net-niet is. Dat is te lezen in de krant. De talkshow staat niet als een huis, vindt tv-kenner Fortuin. “Net niet de beste voetbalfilmpjes, net niet de goede geluidsverbinding, net niet de goede chemie. De talkshow op RTL 4 moet het vooral hebben van Beaus charme“, zo schrijft hij.

De uitzendingen lopen niet echt lekker, vindt Fortuin. “Veel aan Beau is nog steeds net-niet. Net niet de beste voetbalfilmpjes bij het napraten over Ajax-Chelsea, net niet de goede geluidsverbinding met radioprijswinnaar André van Duin, net niet de goede chemie met artieste Famke Louise.

En net wat te vaak tussenwerpsels als ‘heb ik gehoord’ of ‘heb ik gelezen’ – alsof Van Erven Dorens zich nog steeds excuseert voor het feit dat hij niet alles weet“, vervolgt hij.

De ‘voornaamste kracht’ van Beau is de charme van de talkshowhost, stelt Fortuin. “Maar ook zijn persoonlijke populariteit heeft grenzen.

De recensie van Fortuin kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen