NPO 1 voert Rob Jetten op in grootse Sinterklaas-show

De Sinterklaas-show van Paul de Leeuw is verhuisd van NPO 1 naar RTL 4 en daarom heeft de publieke omroep sinds vorig jaar Dieuwertje Blok op het menu staan op Pakjesavond. Ze komt dit jaar met de grootse tv-show ‘Heerlijk avondje voor Sinterklaas’ en heeft daarvoor een hele reeks bekende Nederlanders én een politicus uitgenodigd. Niemand minder dan D66-leider Rob Jetten is namelijk van de partij om te zorgen voor ‘daverende verrassingen en mooie cadeaus’.

De andere bekende Nederlanders die hun opwachting maken zijn Victor Mids, Rafael van der Vaart, Henny Huisman, Frank Evenblij, Robèrt van Beckhoven en Piet Paulusma.

Ook cabaretiers Richard Groenendijk, Soundos El Ahmadi en Ronald Snijders komen langs. Zij moeten voor een lach op het gezicht van de kijkers thuis zorgen.

Waar draait de show precies om? “Hoofdpiet, Dieuwertje Blok en special guests doen alles wat in hun vermogen ligt om dromen, die Sinterklaas nooit kon laten uitkomen, alsnog werkelijkheid te laten worden. Zodat ook Sinterklaas deze hoofdpijndossiers eindelijk met een voldaan gevoel kan afsluiten.”

Het sluitstuk van de avond is het Sinterklaaslied ‘In December geloof ik Alles’ dat vertolkt wordt door Freek Bartels met het Utrechts Kinderkoor en alle aanwezigen in de studio.

De uitzending komt vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het programma begint op donderdag 5 december direct na het Achtuurjournaal. RTL 4 zendt gelijktijdig Sint & Paul Pakken Uit! uit.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen