Johan Derksen: ‘Hazes jr. heeft een moedercomplex’

Nu Bridget Maasland in het bed van André Hazes jr. is beland, is wel duidelijk dat de volkszanger een moedercomplex heeft. Dat heeft Johan Derksen gezegd in zijn programma Veronica Inside. Normaal gesproken ruilen mannen hun vriendin in voor een jonger exemplaar, maar bij Hazes is dat precies andersom. Wilfred Genee vroeg aan Derksen waar dit aan ligt. “Wat zou het kunnen zijn? Komt het door de opvoeding met z’n moeder? Dat hij z’n vader niet zo veel heeft gezien?

Derksen denkt inderdaad dat het aan de opvoeding ligt. “Die heeft een moedercomplex, hè? Ik vind het eigenlijk wel vervelend dat ik daarover lastiggevallen wordt. Je zit ’s ochtends de krant te lezen en dan plotseling gaat het weer over Hazes jr. en dan zie ik die blonde vrouw erbij die twintig jaar ouder is en dan denk ik: wat zit ik nou allemaal te lezen?

De volkszanger is 25 jaar en de presentatrice is 45. “Die jongen heeft een moedercomplex, want die andere vrouw was ook al ouder. Het vervelende is: je zit het te lezen en dan denk ik: ik ben niet geïnteresseerd in die kutmuziek van hem, maar al helemaal niet met welke vrouw hij het bed deelt.”

Maasland datet alleen maar jongens die minstens twintig jaar jonger zijn. “Zo’n mevrouw Maasland moet toch wel helemaal radeloos zijn en op zoek zijn naar een vent als ze met zo’n twintig jaar jongere snotneus aanpapt die al jarenlang wanhopig probeert een zanger na te doen.”

Zelf valt Derksen niet op oudere vrouw. “Als ik een twintig jaar oudere vrouw had, dan moest ik vanavond aanschuiven bij een 90-jarig oud lijk.”

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen