Excentrieke Marc Forno terug als jurylid in ijsdansshow

De excentrieke Marc Forno keert terug als jurylid in de nieuwe ijsdansshow van SBS 6: Dancing on Ice. Hij kruipt samen met oud-kunstschaatskampioene Joan Haanappel en Ruben Reus, die in 2006 als professional ijsdanste met Wendy van Dijk, achter de jurydesk. Dat heeft de zender laten weten. Forno, die talloze keren is gepersifleerd door Carlo Boszhard, in De TV Kantine, staat bekend om zijn aparte accent. Hij is van oorsprong Frans en dat is ook goed te horen.

Met Dancing on Ice neemt SBS 6 in principe wederom een RTL 4-programma over. Met deze show verloor RTL 4 in 2006 de ijsdansoorlog van Sterren dansen op het IJs op SBS 6.

Aangezien Sterren Dansen op het IJs destijds geproduceerd werd door Eyeworks en Dancing on Ice eigendom is van het aan Talpa gelieerde ITV, kiest SBS 6 nu voor Dancing on Ice.

Marc Forno is afkomstig van Sterren Dansen op het IJs, terwijl Haanappel en Reus destijds te zien waren in de RTL-variant Dancing on Ice. Nu komen ze samen in de eerste SBS-versie van Dancing on Ice.

Haanappel vindt het geweldig om in het jaar voordat ze 80 wordt terug te keren op tv. “Ik heb altijd veel plezier aan het programma beleefd. Heel fijn dat ik het kan doen, ik ben nog helemaal goed van lijf en leden en mijn hersens werken ook nog redelijk, haha“, zegt ze in De Telegraaf.

Ze ziet ook uit naar de samenwerking met het presentatieduo Patty Brard en Winston Gerschtanowitz. “Aan hem heb ik goede herinneringen, het is gewoon een leuke vent. Plezierig om mee te werken en een glas mee te drinken.

Dancing on Ice is vanaf 7 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen