‘Arnold Karskens net zo hypocriet als Albert Verlinde’

Peter R. de Vries denkt dat Arnold Karskens, de man achter de nieuwe rechts-populistische omroep Ongehoord Nederland, net zo hypocriet is als Albert Verlinde met zijn belofte voor een Peter de Vries-vrije programmering. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. Karskens vertelde in de showrubriek dat ON hem geen podium gaat bieden. “Hij staat symbool voor de carrousel van meningen die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op de publieke omroepen verschijnen.”

De Vries zal bij ON niet voorbijkomen, belooft Karskens. “Steeds dezelfde mening van de BN’ers die eigenlijk ook over zaken praten waar ze helemaal geen verstand van hebben.”

RTL Boulevard vroeg De Vries een telefonische reactie en die gaf hij. “Ha ha! De nieuwe omroep Ongehoord Nederland claimt dat ze het zonder mij gaan doen. Nou, dat mag natuurlijk, ik wens ze alle succes van de wereld. Maar zullen we wedden dat ze toch binnen een mum van tijd aan de lijn hangen om te vragen of ik naar de studio kan komen?

De misdaadjournalist heeft dit wel eerder meegemaakt. “6 Inside beweerde dat een poosje geleden ook. ‘We gaan het zonder Peter R. de Vries doen’, zei Albert Verlinde bij Pauw. Nou, ik kan zo bewijzen dat ze in de éérste week, echt in de eerste week van hun bestaan, al drie keer hadden gebeld en gemaild of ik alsjeblieft een quote wilde geven of in de uitzending wilde komen. Nou, we gaan het zien!

Op Twitter voegde De Vries nog toe:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen