Anita Witzier zegt nee tegen overstap naar Talpa

Anita Witzier is niet te porren voor een overstap naar Talpa Network. Ze is begin vorig jaar gepolst, maar heeft geweigerd. Dat vertelt de presentatrice van KRO-NCRV in Veronica Magazine. Op de vraag of Talpa haar benaderd heeft voor een overstap naar de commerciële zender, antwoordt Witzier: “Ongeveer anderhalf jaar geleden kreeg ik een telefoontje of ik misschien openstond voor een gesprek. Maar nee, dat is niet mijn plek. Ik hou van de publieke omroep en daar voel ik me thuis.”

Dé hitomroep van de NPO is tegenwoordig Omroep MAX. Zou ze daar aan de slag willen? “Neuh. Ik zou echt niet weten wat ik daar zou moeten doen. Volgens mij zit Max vol met allemaal leuke vrouwen die een beetje in hetzelfde stramien zitten als ik. Zeker nu Irene Moors er ook naartoe is. Ik kan daar op dit moment niet zo veel aan toevoegen.

Als het aan Witzier ligt blijft ze lekker bij KRO-NCRV zitten. Ze denkt nog niet aan haar pensioen, ondanks dat ze al 58 is. “Nee joh, dat is zoiets abstracts. Althans in mijn vak, niet als je een heel zwaar beroep hebt. Ik kan nog wel jaren door. Ik heb er zo veel plezier in.

Ik hoef niet per se in het harnas te sterven, maar voor pensioen is het echt nog veel te vroeg.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen