Smit en Lubach samen bij Beau na grap Televizier-gala

Jan Smit en Arjen Lubach zaten gisteren gezellig naast elkaar aan tafel in de talkshow van Beau van Erven Dorens, slechts twee dagen nadat Arjen bij het Televizier-gala een grap maakte over Jans gebrek aan sportiviteit. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Lubach kaapte twee jaar geleden de Gouden Televizier-Ring weg voor de neus van Smit en die applaudisseerde vervolgens als een boer met kiespijn. Dat fragment herhaalde Lubach tijdens zijn item in het gala van dit jaar.

Jan is er niet boos over. Sterker nog: hij kon aan tafel hartelijk lachen om de grappen en grollen van Lubach. “We hadden het er net nog over voordat de uitzending begon. Mensen zeggen dan: ‘Jan Smit zit daar met een zuur gezicht.’ Ja, ik ben niet blij als ik aan een wedstrijd meedoe en ik word tweede“, legde hij uit.

Hij wilde in dat jaar dolgraag winnen met Beste Zangers. “Je zit daar toch voor die Gouden Televizier-Ring. Nu had ik een heel andere gedachte, omdat ik er echt vanuit ging dat Chateau Meiland ging winnen.

De zanger vindt helemaal niet dat je altijd sportief hoeft te reageren. “Als het Nederlands elftal de WK-finale speelt, wil je toch ook winnen? Dan ben je toch niet blij als je verliest? Je mag gewoon teleurgesteld zijn toch?

Jan vindt het terecht dat Chateau Meiland dit jaar heeft gewonnen. “Chateau Meiland is het meest spraakmakende programma van dit moment. We kijken er zelf ook naar en vinden het zelf ook heel grappig. Dan weet je, zoals twee jaar geleden Arjen die ring voor m’n neus wegkaapte, dat je gewoon geen kans maakt. Ik ben er heel realistisch in, hoor, ik weet hoe het werkt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen