RTL-sterren Beau en Chantal pakken Televizier-prijzen

Geplaatst op wo 09 okt 2019 om 22:17

RTL 4-sterren Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen hebben vanavond de Zilveren Televizier-Sterren voor beste presentator en beste presentatrice gewonnen. Hij won voor de tweede keer, zij voor de vijfde keer. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Van Erven Dorens bedankte de kijkers voor het stemmen. Hij won van André van Duin en Arjen Lubach, die niet aanwezig was. “Wat superaardig, jongens. Gewoon in drie seizoenen van risee naar meubilair“, riep hij uit.

De presentator vroeg ook om complimenten voor de centrale presentatie. “Hoe vind je Dionne Stax? Zij komt gewoon recht uit Game of Thrones, heb je dat gezien? Ze doet het voor het eerst en ze doet het fantastisch.”

Ook vertelde hij het enorm druk te hebben met zijn talkshow Beau. “Iedere nacht kom ik om 1.00 uur mijn vrouw wakker maken en om 7.00 uur maakt ze mij wakker. Hoe gaat het liefje? We zien elkaar nu voor het eerst in twee weken. Schatje, die is voor jou! En nu ga ik weer aan het werk, sorry!

Chantal Janzen won van Eva Jinek, die door velen als favoriet werd gezien. Ook Floortje Dessing was genomineerd. “Dit is voor alle makers van televisie“, zei ze.

Eerder op de avond wonnen Heel Holland Bakt en een programma van Nienke Plas twee internetprijzen, werd Zappsport gekozen tot beste kinderprogramma en Elise Schaap tot beste actrice. De prijs voor beste televisietalent ging ook naar Nienke Plas.

Foto: RTL
35 Reacties op “RTL-sterren Beau en Chantal pakken Televizier-prijzen”


 1. Wout

  Terecht.

 2. Sjaak

  Chantel wint verdiend. Eva keek wat zuur.

 3. DE kijkcijfer adviseur van Nederland..

  Dionne dacht dat er opnames voor een nieuw seizoen Game of Thrones waren? Wat ziet ze eruit zeg.

  Verschrikkelijke show, veel enge gladde mensen en een hoop opvulling.
  Laat Meiland winnen, hebben we dat ook weer gehad.

 4. Jopie

  En wat was het beste programma?

 5. Hoi

  Wat een saaie show zeg…nou show?

 6. Mick

  Jachtseizoen is de beste online serie. André van Duin had die ster moeten winnen, Beau is een flop. Linda is de beste presentatrice van Nederland, niet Chantal.

 7. Mick

  Expeditie Robinson zal wel winnen alles gaat aan de neus van Talpa voorbij. Wat mij betreft zijn Frank, Rogier en Martien de toppers van de avond.

 8. Mark

  De speech van Beau was echt heeel slecht!

 9. Bart

  @Mick Beau is de terechte winnaar. Al had André hem ook zeker verdiend.

 10. Mark

  Het irriteert me dat expeditie steers uit een sort van zieligheid vraagt om te stemmen vanwege Dennis wening…

 11. Mick

  @Mark Net als de talkshow BEAU, het mist pit.

 12. Deception

  Gefeliciteerd familie Meiland.

 13. Job

  Dotan had online moeten winnen.

 14. Ron

  Uitstekend. Goed te weten dat Beau met name de prijs heeft gekregen voor zijn ENG programma’s en niet voor zijn huidige talkshow…

 15. Bart

  @Mick De talkshow van Beau gaat wel goed komen volgend jaar.

 16. DE kijkcijfer adviseur van Nederland..

  Wel een goede tactiek van Expeditie Robinson om de man die ze eruit hebben gegooid als presentator, plaats te laten nemen in de rode stoel.

  Als Weening maar betaald heeft gekregen voor dit misbruik!

 17. Zomaar

  Fanatieke stemmers die RTL schuimpjes.

 18. G.ossip

  Gefeliciteerd Beau en Chantal dik verdiend.

 19. Troyan

  Wat een ongelooflijk ongemakkelijk programma. En dit is het beste wat Nederland te bieden heeft… Zelfs Lange Frans en Baas B zingen beter dan Duncan (wat gewoon echt slecht was)

 20. Mick

  Gefeliciteerd Familie Meiland, Vincent TV Producties en Talpa! Top! Eindelijk een ring voor SBS6!

 21. Discuswerper

  Na deze uitslag kan het concept Televizierring naar het kerkhof. Wat ern blamage.

 22. M.

  ZEER kwalijk dat deze twee kwallen met het prijs naar huis zijn gegaan, Doorgestoken kaart, onverdiend, onwaardig, heel Nederland weet het dat oplichterij aan te pas is gekomen. Ga toch weg, jullie hebben geen publieke prijs gewonnen wel een gemanipuleerde prijs. Ga je diepe diepe schammen

 23. Mart

  Bram Krikke naar Wendy. Hilarisch en zo gemeen tegelijk

 24. Robin Martens Lover

  Ik gun die heerlijke ring toch ook wel Eva Jinek

 25. CB

  Absoluut terecht! Gefeliciteerd!

 26. Annoniemus

  Chantal Janzen had NOOIT mogen winnen , Jinek is 100 klassen beter !

 27. Kardanaal Aarsengel

  Dat Televisie gala ruikt zo intens muf, het is zo bedorven en is zo waanzinnig incest-achtig, gebakken lucht. Als Chantal Jansen en die Bo een prijs winnen, weet je wel wat het niveau is en wie er stemmen. Bepaald niet het deel van Nederland met nog enig verstand. Zelf heb ik een hoog IQ, dat dan wel weer. De televisie is morsdood, dat zag je gisteren heel duidelijk met die ouwe lijken.

 28. Walter

  Mensen wat kunnen jullie klagen zeg hebben jullie niets anders te doen. Waarom kijken jullie tv alleen maar om de programma’s en de mensen af te kraken, baba wat een kleine kinderen zeg

 29. Teun-Arie van der Geelen-Coppens

  Blij dat ik niet gekeken heb, eigenlijk waren er geen winnaars.
  Ze hadden de ring gewoon niet moeten uitreiken.

 30. Marianne

  Wat een tergend slechte show met een saai publiek. Je voelde de haat en nijd door de televisie heen. Wat een zure gezichten

 31. Sjaak

  Annoniemus Thu 10 Oct 2019 om 6:49
  Jinek is een arrogante, zelfvoldane slecht luisterende linkse staatstelevisie presentator. Natuurlijk wint zij niet.

 32. nico

  Mick
  Wed 09 Oct 2019 om 22:22
  Jachtseizoen is de beste online serie. André van Duin had die ster moeten winnen, Beau is een flop. Linda is de beste presentatrice van Nederland, niet Chantal.
  Mark
  Wed 09 Oct 2019 om 22:23
  De speech van Beau was echt heeel slecht!
  Teun-Arie van der Geelen-Coppens
  Thu 10 Oct 2019 om 8:16
  Blij dat ik niet gekeken heb, eigenlijk waren er geen winnaars.
  Ze hadden de ring gewoon niet moeten uitreiken.

 33. robb

  Wat een armoede dat Chantal alweer wint ,Jinek is van een ander kaliber die kijkers kijken niet naar de televizier gala.

 34. Leo

  Chantel en Beau zijn natuurlijk hartstikke leuke personen en op zich ook niks mis mee maar als deze 2 mensen de televizierring winnen voor beste presentatrice en presentator is er toch iets mis met ons tv landschap. Ondanks alles wat ze goed doen zijn ze toch nog op hun best middelmatig als ik ze vergelijk met presentatoren uit het buitenland. Wat dat betreft blijven we toch een klein, correct, behouden, klein denkend kikkerlandje.

 35. Sip

  Ik vind Jinek ook van een ander kaliber dat Chantal. Ik begin mij een beetje te ergeren aan die kinderachtige pyamaparty.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.