RTL-sterren Beau en Chantal pakken Televizier-prijzen

RTL 4-sterren Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen hebben vanavond de Zilveren Televizier-Sterren voor beste presentator en beste presentatrice gewonnen. Hij won voor de tweede keer, zij voor de vijfde keer. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Van Erven Dorens bedankte de kijkers voor het stemmen. Hij won van André van Duin en Arjen Lubach, die niet aanwezig was. “Wat superaardig, jongens. Gewoon in drie seizoenen van risee naar meubilair“, riep hij uit.

De presentator vroeg ook om complimenten voor de centrale presentatie. “Hoe vind je Dionne Stax? Zij komt gewoon recht uit Game of Thrones, heb je dat gezien? Ze doet het voor het eerst en ze doet het fantastisch.”

Ook vertelde hij het enorm druk te hebben met zijn talkshow Beau. “Iedere nacht kom ik om 1.00 uur mijn vrouw wakker maken en om 7.00 uur maakt ze mij wakker. Hoe gaat het liefje? We zien elkaar nu voor het eerst in twee weken. Schatje, die is voor jou! En nu ga ik weer aan het werk, sorry!

Chantal Janzen won van Eva Jinek, die door velen als favoriet werd gezien. Ook Floortje Dessing was genomineerd. “Dit is voor alle makers van televisie“, zei ze.

Eerder op de avond wonnen Heel Holland Bakt en een programma van Nienke Plas twee internetprijzen, werd Zappsport gekozen tot beste kinderprogramma en Elise Schaap tot beste actrice. De prijs voor beste televisietalent ging ook naar Nienke Plas.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen