‘NPO 1 zet Tijs van den Brink naast Fidan Ekiz’

Fidan Ekiz volgt Eva Jinek niet in haar eentje op op de late avond van NPO 1. Ze gaat het nieuwe praatprogramma samen met Tijs van den Brink presenteren. Dat meldde Wilfred Genee vanmiddag met grote stelligheid in zijn programma Veronica Inside. Genee, die warme banden onderhoudt met Ekiz, heeft dit vernomen van een zeer goede tipgever. “Ze gaat een duo vormen. Moeten we het al bekendmaken? Ze gaat het samen met Tijs van den Brink doen“, zo vertelde hij.

Het is niet zo dat Tijs en Fidan elkaar gaan afwisselen. “Hij wordt haar partner in crime op de late avond. Fidan en Tijs. Ja, een duo.

Ekiz zat gisteren in de talkshow Ladies Night op Net5 en werd daar door Merel Westrik verrast met het nieuws dat zij Jinek mag gaan opvolgen. Zelf zegt Ekiz nog van niets te weten en Genee gelooft dat.

Jinek verhuist in januari naar RTL 4 en gaat het niet makkelijk krijgen, helemaal niet als NPO 1 er iets nieuws en verfrissends tegenover zet.

Foto: EO, Willem-Jan de Bruin

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen