Nieuwe verrassingsshow Jamai ziet levenslicht op RTL 4

Geplaatst op do 31 okt 2019 om 16:15

Direct na Praat Nederlands Met Me van Art Rooijakkers (vorige week 619.000 kijkers) begint vanavond de nieuwe verrassingsshow Hoe Zal Ik het Zeggen van Jamai Loman. Hierin helpt hij op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. “Het zijn boodschappen waarin iemand liefdevol een hart onder de riem wordt gestoken, of bedankt wordt voor het geven van steun in een moeilijke periode, of een serieuze wake-up call krijgt.”

De boodschappen worden verpakt in verborgencamera-scènes die gericht zijn op humor, complete verbazing en oprechte emotie. Zowel bekende als onbekende Nederlanders komen in de show voorbij.

Vanavond is onder meer YouTuber en presentatrice Nienke Plas te zien in het programma. Zij mag van haar vriend wel eens beter op haar spullen letten want ze raakt altijd alles kwijt. “Dan staat er plotseling een arrestatieteam van de politie op haar stoep…”

En Nadeche wil haar zus bedanken voor haar onvoorwaardelijke steun tijdens haar slopende ziekte. “Maar die boodschap gaat helemaal mis!

Hoe Zal Ik Het Zeggen is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
46 Reacties op “Nieuwe verrassingsshow Jamai ziet levenslicht op RTL 4”


 1. Jaap

  Wat een armoede bij deze zender, hier krijg je toch braakneigingen van.

 2. Louis C.

  Van oude televischie, de dingen die voorbij gaan.

 3. Peter pav

  Man man man, wat een meuk. Voor de zoveelste keer oude wijn in nieuwe zakken. Ze leren het ook nooit.
  500-650k voor de eerste aflevering, waarna in de 2e week nog zo’n 400k overblijven. Zal stilletjes verdwijnen na het eerste (en enige) seizoen.

 4. Wij van WC eend - ook RTL

  flopperdeflop

 5. Bart

  Weer een flop!

 6. Peter

  Die v/d Vorst moesten ook naar de maan schieten. Alleen om die Jamai het bed deelt met v/d Vorst krijgt hij weer een programma

 7. Curryworst

  En hier hebben dan duurbetaalde types heel lang over zitten brainstormen.
  Tot overmaat van ramp wordt het gepresenteerd door die glijerige Jamai.

 8. Den Draaiert Joost

  *zucht* wat een bagger concepten toch allemaal.

 9. Gaby

  Haha ik zie al die mocros al voor me die elkaar de homo toesturen.

 10. Norvo

  Dit voelt heel erg als Bananashit.

 11. critikast

  Als ik dat hoofd van die Jamal zie heb ik al voor de hele looptijd van zijn programma’s gegeten en gedronken !

 12. K.C.T.

  BNers stop met die overdreven aanstellerige nichtenshow,,,, het land begint vol te lopen met deze kotsverhalen, zijn er nog normale, blanke stoere hetro kerels in dit land ??? flikker op met dat dameskappers geneuzel!!!

 13. Henk

  Wie zit er nu op Jamai te wachten?

 14. Bart

  Flut format nu al. Met ook nog een flut presentator. Doe dit programma omdat het toch al is gemaakt naar RTL5 en zet Kees van der Spek op RTL4.

 15. Ron

  Gaat hem weer niet worden dit…

 16. Mink Vaillant

  Wat een armoe, verzin eens wat nieuws.

 17. Groenig

  Er komt een nieuwe dagelijkse quiz op SBS6: https://www.sbs6.nl/programmas/nieuwe-quiz/

 18. Kopieerfabriek Talpa

  @Groenig
  Titel: 3 Voor 12
  Presentatie: Martien Meiland

 19. Jamie

  Waarom lukt het in televisieland toch niet om met vernieuwende ideeën te komen? Mee te gaan met de tijd? Het zijn woelige tijden (Netflix) en ze blijven gewoon koppig hun oude trucjes doen. Verbijsterend.

 20. Eric

  In Nederland leven op dit moment meer dan 2 miljoen laaggeletterde mensen, een paar miljoen mensen met een bepaalde beperking en 1 miljoen mensen in armoede. Volgens onze Nationale ombudsman vandaag. Dus Jamai kan nog velen gaan verrassen met zijn programma.

 21. Nachash

  Totaal niet verstandig om uitgerekend deze jongens mee te laten werken aan dit wederom kansloze programma van RTL Bertelsmann! Dit programma draagt slechts bij aan de vermeerdering van vooroordelen en stigmatisering van met name deze groep jonge Nederlanders met een Marokkaanse migratieachtergrond.

  RTL Bertelsmann is aan zijn laatste hoofdstuk bezig in Nederland en denkt met dit programma het nog te kunnen keren,…kansloos !……

 22. Daan

  @Jamie. TV is “voorbij”. Aflopende zaak. Zaak is alleen om het uit te melken en te rekken tot het einde der tijden. Net als Willeke Alberti. Zij treedt ook nog steeds op in verzorgingstehuizen. Er is namelijk altijd nog een kleine markt te vinden om omzet te draaien. Wel met weinig kosten.

 23. Einde tv

  Nachash, je zou het bijna geloven he….Als je het zo stellig schrijft lijken het wel feiten. Feit is dat tv om zeep wordt geholpen door de creatieve armoede bij zowel RTL als SBS!

 24. Einde tv

  Het is nog altijd vernieuwender dan het 40ste seizoen van ik hou van Holland!

 25. Einde tv

  Het bewijs dat TV dood is: Veronica! Gisteren 4 keer big bang theory en 2 keer 2ahalf men. Voor de rest opgevuld met Astro tv

 26. Leo knots

  Had Peter Jan Rens ergens rond de eeuwisseling niet ook een dergelijk programma?

 27. Sander

  Het is zelfs niet het resultaat van een brainstorm, het is gewoon gekopieerd uit België. Daar loopt dit al enkele seizoenen op vtm. Was daar goed gemaakt en soms verrassend.

 28. Kas

  Was zelfs op RTL5 nog geflopt

 29. Mart

  Zo Kas! Op RTL 5 zelfs nog geflopt… Ja dat zegt heel veel!

 30. een regelrechte flopper de flop

  Oh oh weer een format waar echt niemand op zit te wachten.
  Weer een presentator waar niemand op zit te wachten.

  N 1 maand al weer van de buis.

 31. Rens

  Dit soort programma’s zijn de teleurgang van RTL. En wat nog veel erger is dat de zittende directie geen vertrouwen had in the Masked Singer en dit soort programma’s als nieuwe troef zien. Moet ik het rijtje afmaken? Schat je kent me toch? Rooijakkers over de vloer, The Repair Shop, Verslaafd, Bureau Burgwallen, Pauls nummer 1 show. Wie zegt daar ‘ja, geweldig’ tegen?

 32. Ramon

  Ik zag tijdens het eten dat Britse deurwaarders-programma op RTL5.
  Herhaling van een herhaling van een herhaling van een herhaling. Verbijsterend dat je in 1 jaar tijd dezelfde aflevering echt al minimaal 3/4 keer hebt gezien.
  Knikkeren ze bij RTL nou gewoon random afleveringen op TV of wat is dit?
  Ze hebben bij RTL echt overduidelijk schijt aan de kijker…

 33. Robin Martens Lover

  Heb het programma gezien, beetje raar programma, soort bananasplit vs surprise show ? beetje flauw allemaal

 34. Max

  Nou, de criticasters hebben gesproken, wat een onbeschofte, zure en zielige reacties

 35. MC bezoeker 44

  Het lijkt me niks. RTL5 had iets leuks. Toen La Carihuela in de uitzendschema”s kwam te staan dacht ik dat het buitenlandse aankoop zou zijn. Via de promo”s kwam ik erachter dat het Nederlands product is en werd ik getriggerd om toch even te kijken. En wat blijkt : een tikkeltje ordinair maar wel vermakelijk om te volgen, in de stijl van Het Spaanse Dorp.

 36. Mick

  Wat een slechte programmering zeg. Helemaal niets dit jaar voor Halloween, Fearonica lijkt ook verdwenen. Wie verzint dit…

 37. Mick

  En inderdaad wat doet Kees van der Spek op RTL5, die hoort natuurlijk op de hoofdzender.

 38. Malleman

  Johan Derksen heeft ook een bijbaantje op SBS6.
  Hij is ineens Voice Over bij… Man Bijt Hond?!
  Heeft John de Mol naast de 2 Hart van Nederland presentatoren, ook de vaste voice over van Man Bijt Hond ontslagen? Vreselijke stem, heeft die Derksen!

 39. bastiaan

  het is ene naar het andere ellendige en slechte programma wat ze lanceren bij deze zender, waarbij het schijnbaar belangrijker is wie het presenteert dan waar een programma nog overgaat. Totale creatieve armoede!

 40. T

  Ik vind het een vreselijke vent. Die popie jopie manier van presenteren… Met zogenaamd van die gevatte opmerkingen de hele tijd. Heel irritant.

 41. Daan

  Flopper de flop. Je kon het van verre zien aankomen.

 42. Daan

  Naast Art nu ook Jamai

 43. Marja Lust, de NOG engere zus van Ellie de K U T T E N L I K K E R

  Flopperdeflop.

  Sjon heeft het niet meer!

 44. Pauline

  Kan men nou ècht helemasl niets beters verzinnen ?

 45. Peter Wingender

  De hoeveelste variant op een zelfde thema is dit? Volgens mij alleen maar bedoeld als testprogramma voor de buitenlandse markt. En om een BN-er aan het werk te houden die samen met wat anderen in een carousselletje zit.

 46. Ben

  Hoe wanhopig ben je als je Jamai als presentator neemt. Zelfs als aangever is het niets. Ruk gewoon!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.