‘Kijkcijfers Iris Hond gaan klimmen door Borsato-rel’

Geplaatst op za 19 okt 2019 om 9:45

De kijkcijfers van de datingshow Iris en de 12 dates met Iris Hond gaan klimmen nu ze in het nieuws is vanwege haar affaire met Marco Borsato. Dat verwacht Evert Santegoeds, wiens blad Privé de affaire aan het licht bracht, heeft hij gezegd in Shownieuws. Iris is de 12 dates is een regelrecht kijkcijferdrama op de dinsdagavond van Net5. Het programma is nu vier afleveringen onderweg en alle afleveringen scoorden marginaal. Zo keken er deze week slechts 133.000 mensen.

Santegoeds verwacht dat de kijkcijfers aankomende dinsdag de lucht in gaan. “Wedden dat dat er nu een stuk meer zijn, omdat mensen toch wel heel nieuwsgierig zullen zijn naar de vrouw die het huwelijk van Marco Borsato even deed wankelen.

Linda de Mol, de creatief directeur van Net5, liet dinsdagavond in De Wereld Draait Door nog weten dat ze ietwat teleurgesteld is in de lage kijkcijfers van Iris en de 12 dates.

De Mol zei daar: “We hebben nu de serie Iris en de 12 dates, waarin pianist Iris de Hond naar een man zoekt, en daar kijken nog niet genoeg mensen naar. Maar het past qua gevoel wel naadloos bij de zender zoals we die voor ogen hebben.

Foto: SBS
44 Reacties op “‘Kijkcijfers Iris Hond gaan klimmen door Borsato-rel’”


 1. rooie Rinus

  Volgend seizoen : Marco en de buitenvrouwtjes , een 12 delige serie.

 2. Curryworst

  Dat datingprogramma krijgt nu meer aandacht inderdaad. Maar niet op de manier die ze voor ogen hadden.Mensen gaan nu kijken uit nieuwsgierigheid wie die vrouw nu is waar Borsato zijn salamiworst tot voor kort in gehangen heeft.
  En tegelijkertijd wordt duidelijk dat het hele programma fake is. Ze is helemaal niet op zoek naar een date. Ze wil alleen maar Borsato.

 3. HARM met t harpje

  Erg he van Marco heb er gelijk een liedje van gemaakt op het deuntje uit 1717

  daar gaat ie weer pring pring kuch

  Er was er eens een edelman
  die hield van lekkere wijven
  en die dame waar het ook om gaat
  had geen moeite Marco op te stijven
  ,ze gingen vreemd en dat is waar
  en met hun bilpartije
  kwam de waarheid zelf aan het licht
  YOEGEE WAS IN DE MEIE
  YOUGEE WAS IN DE MEIE

  YOUGEE WAS IN DE MEIE ……..OEPS !

 4. Drama queen

  Tja Evert, lager kunnen ze niet worden natuurlijk!

 5. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Genoten van V.I.
  TLP wederom 3de…..
  Veronica andermaal beter!

 6. Erica

  die Iris Hond heeft met een boel getrouwde mannen in bed gelegen waaronder Matthijs van Nieuwkerk. Iedereen wist dat. En gewoon in de kleedkamer. Ff doorspreken. Tuurlijk Matthijs. Als er nu nog mensen kijken naar dat programma van haar ben je niet helemaal 100. Mooie vrouwenzender dat Net5. Lekker relaties kapotmaken en stiekem met getrouwde mannen naar bed gaan. go Talpa

 7. Drama queen

  Die Iris Hond weet wel hoe ze zich kan omhoog kan werken

 8. Dieuwertje

  Iris Hond was jarenlang het stiekeme vriendinnetje van Matthijs van Nieuwkerk. Dit is algemeen bekend maar lees je nooit wat over. Vreeemd. Matthijs van Nieuwkerk houd t nog aan alle kanten tegen. Heeft Matthijs ervan geleerd? Nee. Want nu doet Matthijs van Nieuwkerk het (oa) met Sophie Frankenmolen. En dit weten ook alweer een heleboel mensen. Wat een ongelofelijke schuinsmarcheerder is die Matthijs. Ga dan scheiden lutser

 9. Nachas

  NET5. zal in zijn totaliteit meer kijkers gaan aantrekken, met name het programma Ladies Night zal bij een grote groep kijkers deze typisch Nederlandse vrouwen zender heel goed onder de aandacht kunnen brengen.
  Wanneer meerdere van dit type op vrouw gerichte shows gaat maken en eventueel in een later stadium ook Live durft te gaan uitzenden kan het niet anders dan succesvol worden !..

  NET5. Powered by LINDA. !
  LINDA.foundation Powered by LINDA. !…

  De tijden zijn veranderd !..

 10. anonymous

  Dat was ook de bedoeling.

 11. Kird

  Ordinaire hoer

  Die doet niks anders meer dan machtige rijke mannen

  Dus die datingshow is zo nep als maar kan

  Pure ego streling van een narcistische hoer
  Dat dit beloond word ?
  Gadverdamme zeg
  Walgelijk

 12. Hij

  Twaalf Stagiaires met Mathijs van Nieuwkerk zou een leuk programma zijn.

 13. DE mol

  John heeft de reputatie van zijn goede vrienden -De Borsato’s- kuch, geslachtofferd voor de kijkcijfers van Iris. Binnenkort paait hij Leontine weer met een leuk programmaatje. Dan is alles weer vergeven en vergeten. Toch John? Zo werkt het. Wie zijn ziel aan de duivel verkoopt moet dansen. Dansen zul je naar zijn pijpen.
  PIJPEN KRENG!

 14. FlyingLotus

  Lekker heur zo’n jong strak ding. Ik ben er gek op.

 15. Mieke Mossel

  Ik haat vrouwen en mannen die het huwelijk van andere mensen stuk maken…

 16. Jacco

  Iris Hond had ook urenlang stiekem met……. Matthijs van Nieuwkerk. En das knap van Matthijs naast al die stagieres die hij heeft. Hoor je nooit iets over. Vriend van mij werkte in het café daar beneden. Die weet alles. Die Matthijs heeft een complete harem. Ga lekker naar België Matthijs. Bij studio 100 nog meer lege naïeve poppetjes. Maar vergeet niet met je vinger te wijzen naar fouten van anderen!

 17. Ron

  Welnee, natuurlijk gaan die cijfers niet ineens stijgen. Zo zit de TV wereld niet in elkaar, Santegoeds snapt dat nog steeds niet.

 18. aammehoela

  Zit hier iemand Matthijs te bashen over Iris. Niemand die er ooit wat over heeft gezegd, zelfs de pulpbladen Story, Prive, etc. en onzinnieuws programma’s als Boulevard en Shownieuws niet. Deze Iris heeft het blijkbaar met Borsato gedaan. Tien jaar geleden of zo en daar maken we ons druk om. Nou ik niet. De Brexit-deal vandaag is iets om je druk over te maken. En komende dinsdag is er CL-voetbal, veel belangrijker dan dat gedoe met die Iris.

 19. Talpa Tokkies worden wakker door rel

  Het is ongelooflijk wat een campingpubliek de Talpa clan toch is.

  Ook het droevige feit dat de kijkcijfers aantrekken als gevolg van een blijkbaar wederom onbetrouwbare Borsato die buiten de pot piest.

  Een snuivende en briesende familie de Mol zit met zweet op de voorhoofd te kijken dat er weer 10.000 kijkers meer naar een geflopt programma aan de buis gekluisterd zit waardoor er mogelijk meer geld gegraaid kan worden.

  De kijkers en kliek van Talpa is een soepzooitje 1st klas.

 20. Discuswerper

  Amen 11:35

 21. Discuswerper

  Gokje. Borsato heeft bedankt voor het zoveelste waardeloze format uit de Talpa koker wat op SBS had moeten komen. En nu neemt John wraak.

 22. Wout

  Te triest. Dit volk.

 23. Thea

  Wat een nare narcistische vrouw die Iris zeg.. bah. Hoereert zichzelf omhoog…

 24. Jan

  Zijn er nog mannen, die onder het genot van pianoklankem oraal bevredigd willen worden ?

 25. Bart

  @Nachas NET5 in totaal meer kijkers? Dan is flink werk aan de winkel en een grote smak geld nodig. Ladies night zal nog wel wat aan kijkers winnen maar NET5 gaat het weer niet waarmaken zolang alleen maar een beetje blijven klooien op die dinsdag en woensdagavond.

  Iris en de 12 dates kan nog wel wat gaan stijgen maar veel verwacht ik niet. Jammer want het is best een leuk programma.

 26. Drama queen

  Ze zal Johnny de Mol ook wel afgewerkt hebben en zo is ze waarschijnlijk ook aan dit programma gekomen zijn.

 27. Henk

  Wat een meninkjes hier weer. Alsof al die mensen die hier reageren zo heilig zijn. Vergeet niet dat we allemaal mensen zijn. En dat niemand schoon is van fouten die je in het leven maakt. That’s life. En nu weer door.

 28. Zebedeus Kwak

  Wat is dit nou weer voor ordinair geroddel? Oude koeien uit de sloot halen om Marco naar beneden te halen, vieze smeerpijperij is dit van Evert Santegoeds.
  Wat een gore rotstreek. IK kan me best voorstellen dat die rat ’s avonds bij z’n auto wordt opgewacht en in elkaar gebeukt wordt met een steigerpijp.
  Omdat je dat het beste kan doen met ratten.

 29. Tim H

  Iris en de 13 dates.

 30. Locked

  Een gat is een gat is een gat is een gat is een gat

 31. Mark

  Ik gok 150.000 kijkers…

 32. Pieter

  @”VeronicaDoet@?….Beter!“;, je plakt je dagelijkse contol C-control V verhaaltje onder het verkeerde verhaal. Was je nog niet wakker vanochtend?

 33. lvs2015

  Hoe je het wendt of keert: Die Iris is niet verkeerd. Dacht eerst dat het een hockeymeisje was ,als je goed kijkt typje Naomi van As alleen dan met een beter hoofd en geen paardenbek , die zich zogenaamd bloot geeft op zoek naar een echte vriend. Uiteraard wordt niet vertelt dat net zoals met Expeditie Robinson allang vantevoren is geregeld hoe het allemaal gaat lopen en alles dus allang van te voren vaststaat.

 34. Naomi

  Kan mij niet voorstellen dat ze voor Marco viel, wellicht is het een leugen om wat gratis publiciteit te krijgen?

 35. Gaby

  Yolanthe en haar dochtertje gaan vast kijken.

 36. toxilogic

  Een mooie vrouw die ook nog aardig kan pianospelen en toch is er iets grondig mis met haar. Met een verwrongen zelfbeeld zal ze nooit een partner vinden, maar goed met haar looks zullen mannen met poen haar de komende jaren wel blijven feteren. Haar staat een treurig einde te wachten alhoewel de wereld over 20 jaar heel wat grotere zorgen zal hebben dan daar kennis van te nemen.

 37. Zakh

  Boycot Talpa! De Mol en zijn maffiabende doen er alles aan alle media die ze niet zint kapot te maken! Pas op dat ze hun zinnen niet hebben gezet op jouw favoriete media outlet. Boycot de producten van De Mol! #freemamjo

 38. Polaris

  Met gruwelijk veel poen kun je veel leuke dingen doen.
  Jammer dat John de Mol van afschuwelijke kudtshows houdt en van ordinaire B-sterren en aanverwant gajes. Nou moet Nederland wachten tot die rokkiezender op zwart gaat en dat duurt al veel te lang. Boycotten die bende!!!1!!

 39. marco borsato

  ik heb haar hard genomen op op de motorkap

 40. Nachash

  (22.18) Ten tijde van Talpa Tien was de veel gehoorde klacht het wegkopen van A-sterren bij NPO en RTL Bertelsmann met een grote zak geld, bij Sport7 het wegkapen en achter een decoder zetten van eredivisie wedstrijden waarbij valse sentimenten gebruikt werden zoals het welbekende “bord op schoot” van NPO’s sport programma Studio Sport.

  Nu word Talpa Network verweten slechts B-sterren binnen te halen ?..

  Nu John de Mol ervoor kiest om niet te snel en ongeduldig te werk te gaan in de opbouw van Nederlands grootste multimediale bedrijf Talpa Network is het weer niet goed ?…

  In geen enkel ander land behalve in ons eigen Nederland gaat dit op deze wijze,
  in andere landen zouden eigen media ondernemers eerder een kans worden gegund dan buitenlandse ondernemers !…..

  Eerder zou men de buitenlandse media onderneming van Bertelsmann kunnen gaan boycotten in plaats van de Nederlandse media onderneming van de Mol !…..

  De tijden zijn veranderd !….

 41. Pauline

  Als je wat bereiken wilt in de tv-wereld, is het dan beter om vooraf een schandaal te veroorzaken ?

 42. Talpa HR

  @nachash: wil jij je maandagochtend bij ons melden voor een eerste gesprek? Jij hebt de juiste mentaliteit en instelling!

 43. blije kijker

  Iris treft geen blaam! Borsato wel…..”Zij”…. ach kom nou!

 44. MolTalk

  Borsato is natuurlijk definitief van zijn voetstuk gevallen. Die Iris valt niets te verwijten, zij weet hoe het werkt in Hilversum en maakt daar gebruik van.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.