‘Kijkcijfers Iris Hond gaan klimmen door Borsato-rel’

De kijkcijfers van de datingshow Iris en de 12 dates met Iris Hond gaan klimmen nu ze in het nieuws is vanwege haar affaire met Marco Borsato. Dat verwacht Evert Santegoeds, wiens blad Privé de affaire aan het licht bracht, heeft hij gezegd in Shownieuws. Iris is de 12 dates is een regelrecht kijkcijferdrama op de dinsdagavond van Net5. Het programma is nu vier afleveringen onderweg en alle afleveringen scoorden marginaal. Zo keken er deze week slechts 133.000 mensen.

Santegoeds verwacht dat de kijkcijfers aankomende dinsdag de lucht in gaan. “Wedden dat dat er nu een stuk meer zijn, omdat mensen toch wel heel nieuwsgierig zullen zijn naar de vrouw die het huwelijk van Marco Borsato even deed wankelen.

Linda de Mol, de creatief directeur van Net5, liet dinsdagavond in De Wereld Draait Door nog weten dat ze ietwat teleurgesteld is in de lage kijkcijfers van Iris en de 12 dates.

De Mol zei daar: “We hebben nu de serie Iris en de 12 dates, waarin pianist Iris de Hond naar een man zoekt, en daar kijken nog niet genoeg mensen naar. Maar het past qua gevoel wel naadloos bij de zender zoals we die voor ogen hebben.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen