Jan Smit ontkent Engels te leren voor Songfestival

Jan Smit ontkent dat hij momenteel Engels aan het leren is bij de nonnen in Vught om zich voor te bereiden op de presentatie van het Eurovisie Songfestival in mei. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. De naam van Smit valt veelvuldig als het gaat om de presentatie van het mega-evenement. Binnen het Eurovisie-team schijnt er echter hevig gedebatteerd te worden over zijn rol: de AVROTROS wil zijn grootste ster naar voren schuiven, maar anderen zouden minder enthousiast zijn.

Hoe het ook zij, de zanger is in elk geval nog niet gevraagd voor de presentatie. En dat zal hem best een beetje steken, aangezien Herman van der Zandt al heeft toegegeven wél te zijn gevraagd.

RTL Boulevard heeft echter andere informatie. Presentatie Ruben Nicolai zei gisteren in de studio tegen Smit: “Jan, wij hebben iets uitgevonden en daar ga ik je nu live mee confronteren. Wij weten – denken te weten – dat jij in Vught bij de nonnen Engels aan het leren bent. En wij denken dat dat is omdat jij je wellicht aan het voorbereiden bent op het Eurovisie Songfestival.”

Smit daarop: “Dat is leuk dat jullie dat denken, maar ik ben elke dag aan het schaatsen en dat is in Amsterdam en in Utrecht, dus ik zit niet in Vught. Het is absoluut niet waar.”

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen