Jan Smit ontkent Engels te leren voor Songfestival

Geplaatst op za 19 okt 2019 om 10:00

Jan Smit ontkent dat hij momenteel Engels aan het leren is bij de nonnen in Vught om zich voor te bereiden op de presentatie van het Eurovisie Songfestival in mei. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. De naam van Smit valt veelvuldig als het gaat om de presentatie van het mega-evenement. Binnen het Eurovisie-team schijnt er echter hevig gedebatteerd te worden over zijn rol: de AVROTROS wil zijn grootste ster naar voren schuiven, maar anderen zouden minder enthousiast zijn.

Hoe het ook zij, de zanger is in elk geval nog niet gevraagd voor de presentatie. En dat zal hem best een beetje steken, aangezien Herman van der Zandt al heeft toegegeven wél te zijn gevraagd.

RTL Boulevard heeft echter andere informatie. Presentatie Ruben Nicolai zei gisteren in de studio tegen Smit: “Jan, wij hebben iets uitgevonden en daar ga ik je nu live mee confronteren. Wij weten – denken te weten – dat jij in Vught bij de nonnen Engels aan het leren bent. En wij denken dat dat is omdat jij je wellicht aan het voorbereiden bent op het Eurovisie Songfestival.”

Smit daarop: “Dat is leuk dat jullie dat denken, maar ik ben elke dag aan het schaatsen en dat is in Amsterdam en in Utrecht, dus ik zit niet in Vught. Het is absoluut niet waar.”

Foto: RTL
21 Reacties op “Jan Smit ontkent Engels te leren voor Songfestival”


 1. Curryworst

  Wat zou het pijnlijk zijn als Jantje Smit weer het commentaar mag verzorgen zoals de voorgaande jaren vanuit dat donkere hokje, samen met Cornald Maas.
  En dat Jan vervolgens positieve dingen moet gaan zeggen over de pressentatie van bv. Herman van der Zandt of wie dan ook.

 2. Henk

  Er is niet één geschikte mannelijke presentator met de Nederlandse nationaliteit en slechts één geschikte vrouwelijke presentator met de Nederlandse nationaliteit: Sylvie Meis.

 3. Ron

  Liever commentaar dan 1 van de presentatoren. En verder is is dat bij de nonnen in Vucht gewoon een verzonnen verhaaltje van Boulevard zelf om hem uitspraken te ontlokken…

 4. Gerard de Groot

  Afschuwelijk! Jan Smit met zijn harde klankloze stem en dat is de grootste ster? Wat een triestheid.

 5. FlyingLotus

  wat doe joe mien wis dis kwestjun?

 6. AFROTROTS

  Jan weet nu toch zo’n beetje zelf ook wel dat hij het niet gaat worden?

 7. Sven L.

  EBU bepaalt, niet AVROTROS. Als de EBU zegt dat Smit het mag doen, dan wel. Zegt ze ‘nee’, heeft Smit gewoon pech.

 8. RichardvdA

  Met zijn tenenkrommende Volendamse accent. Een lelijker en sexlozer accent bestaat niet.

 9. anoniem

  lieve god in de hemel

  landgenoten

  kontjes likkers

  Jan is totaal niet geschikt

  zo ge naam de huil bui jongen

  oorlog rotterdam

  0 punten

  gescheiden jongens

  niet geschikt voor pr nederland

  sorry jan

  ga huilen

  of fietsen zonder zadel

 10. Erwin

  @anoniem Hulpprogramma’s zijn er voor iedereen. Ook voor jou. NU

 11. Smulpaap

  Jan is met vlagen vrij sarcastisch, die kan zo The Green Room in.

 12. AFROTROTS

  @Smulpaap, ja om de catering te verzorgen…

  “Cola, Limonade, Paling roept u maar”

 13. Sjaalie van der Klappe

  Het wordt een show om van te smullen. Nederland in het middelpunt van de belangstelling!
  Russen, Spanjaarden, Finnen, Roemenen, Italianen, Britten en Grieken kijken volgend jaar massaal naar de uitzonderlijke presentatiekunsten van Herman van der Zandt en Jan Smit!

 14. Magnus Dickendorfer

  Jan Smit, aardige jongen maar laat hem alstublieft niet het songfestival presenteren.

 15. Tim H

  Jan kan beter even met Britt Dekker praten, die kan hem vertellen dat je geen dingen moet doen waar je niet goed in bent. Zelfbescherming.

 16. Er ist wieder da

  Iemand met een uitstraling van een paling laat je toch niks presenteren??

 17. Stille

  Dionne en Herman worden het. Top!

 18. Smulpaap

  Waarom is de (nog) onervaren ‘nieuwslezer’ Dionne top voor die live entertainment liedjesshow?

 19. Erwin

  Heb je ervaring, humor en uitstraling nodig dan ontkom je niet aan Chantal Janzen, Antje Monteiro, Karin Bloemen, Jennifer Hofman, Carice van Houten. Vrouwen ja, geen mannen beschikbaar die die aankunnen. Zéker niet Jan Smit. Maar de Avrotros gaat net zo lang drammen en na 12 mei enorme spijt hebben. Daarna doet Jan Smit nóóit meer iets voor de NPO.

 20. Katja

  Dat veel te zwarte geverfde haar, doe dan gewoon donkerblond als je een kleurtje wil maar dat pikzwarte is echt geen gezicht.

 21. Hans

  Laat het gewoon aan merel westrik over,nette vrouw intelligent en knap ,spreekt ook duidelijk. Ik ben zo klaar met dat Volendam geouwehoer , weg ermee

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.