Hugo Borst tegen Beau: ‘Heb je bloedlul of vleeslul?’

Hugo Borst wist Beau van Erven Dorens gisteren in zijn talkshow flink te shockeren door hem in zijn talkshow te vragen of hij een bloedlul of een vleeslul heeft. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van Erven Dorens had het in zijn programma kort over het nieuwe Net5-programma waarin bekende mannen hun piemel laten zien. “Zou je het doen?“, werd gevraagd aan de gastheer. Daarop zei Van Erven Dorens onomwonden: “Ik? Nooit van mijn hele leven. Waarom in godsnaam?

Vervolgens kwam Hugo Borst pikant uit de hoek: “Heb je een bloedlul of een vleeslul?

Er ontstond daarop wat gelach in de studio. Van Erven Dorens: “Jeeee, kom op nou.”

Borst: “Dat kan je toch gewoon zeggen?

Carlo Boszhard: “Je wilde toch een beetje dynamiek aan die tafel?

Matthijs van Nieuwkerk kent dit kunstje van Borst al langer. “Hoe vaak jij deze vraag niet gesteld hebt, ha ha ha!

Borst vraagt mannen al jaren of ze een bloedlul of een vleeslul hebben. Hij shockeert mensen er graag mee. Zelfs Louis van Gaal was eens zijn slachtoffer.

Ik vertelde Louis van Gaal aan tafel dat je twee soorten lullen hebt. Hij keek mij argwanend aan. Toen ik hem het verschil uitlegde tussen bloedlullen en vleeslullen schaterde hij het uit. Zijn gebit bleef gelukkig zitten. Kwestie van Kukident, denk ik. Of bestaat dat spul niet meer? Ik denk trouwens dat Louis een bloedlul heeft, waarom weet ik ook niet“, schreef hij ooit in Hard Gras.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen