Gallyon en AD-Angela gaan John fulmineren bij Beau

Geplaatst op di 22 okt 2019 om 16:30

De dag nadat Gallyon van Vessem haar laatste Hart van Nederland presenteerde omdat John de Mol haar te oud vindt, duikt ze op bij concurrent RTL 4. Ze zit vanavond samen met Angela de Jong, die de mediamiljardair een seksist vindt, in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Bij ons praat Gallyon van Vessem voor het eerst over haar gedwongen ontslag samen met tv-recensent Angela de Jong, die er een boze column over schreef“, aldus de redactie van Beau.

De Mol zat eind september in De Wereld Draait Door en gaf daar ruiterlijk toe dat oudere vrouwen op de televisie meer uitzondering dan regel zijn. Hij liet blijken dat hij dat bovendien graag zo houdt.

Tafelheer Marc-Marie Huijbregts vroeg aan De Mol of hij het niet een beetje raar vindt dat oudere tv-vrouwen altijd de klos zijn. De Mol daarop: “In het buitenland heb je voorbeelden van mensen die dik in de zeven zijn en op televisie schitteren, maar dat zijn wel de uitzonderingen die de regel bevestigen en niet andersom.”

De Jong vindt die uitspraken over ‘een bepaalde houdbaarheidsdatum’ bizar, zei ze vervolgens in het AD. “We weten natuurlijk allemaal dondersgoed dat hij daarmee enkel op presentatrices doelt en niet op presentatoren.

Het is gewoon een seksist, aldus De Jong. “De reden is dat ze er niet strak en appetijtelijk genoeg meer uit zou zien. Volgens haar bazen: heren die bijna zonder uitzondering niet bepaald vooraan stonden toen God de sixpacks, strakke kaaklijnen en volle haardossen uitdeelde.

Ook Jack Spijkerman keerde zich tegen zijn goede vriend John de Mol. “Dat was heel onaardig van hem om te zeggen. Vrouwen en mannen zijn gelijk en dan hadden ze mij al héél vroeg van de tv moeten gooien!“, zei hij in de Story.

Vanavond zitten Gallyon en Angela dus samen bij Beau: de ontslagen tv-vrouw op leeftijd en haar beschermvrouw van het AD. De uitzending begint om 22.30 uur op RTL 4.

Foto: SBS
74 Reacties op “Gallyon en AD-Angela gaan John fulmineren bij Beau”


 1. Boy

  314.000 kijkers had Beau gisteren.
  Ben benieuwd hoe het vanavond met hem verder gaat… :)

 2. Ron

  Beau zit er vlak voor met De Sleutel dus wellicht wat lead-inn effect, maar als je zo aan betere kijkcijfers moet komen door bij een andere zender je collega zender de maat te nemen vind ik wel erg laag.

 3. Bep

  John is heel erg eng.Zo’n man moet veel meer tegengas krijgen.Heel eng dit.

 4. Curryworst

  Vanavond op dat tijdstip Champions League bij Veronica en De Rijdende Rechter op NPO1. Dus het opzichtige Talpa bashen bij Beau vindt plaats voor een handjevol verdwaalde kijkers.
  (Gisteren slechts 314.000 kijkertjes voor Beau.)

 5. Broek

  Het is ‘fileren’ mafkees, ‘fulmineren’ means not what you think it means

 6. GEENSIJL

  jack spijkerman die over ‘niet aardige’ dingen gaat praten…
  die man tegen Humberto Tan ze:
  ‘Je bent niet alleen zwart maar ook nog eens dom!”

 7. Erwin

  Euh hallóóó! Houd eens op over die kijkcijfers, gemeten met een stom zwart kastje neergezet járen geleden bij een selecte doelgroep, dat absoluut geen representatie meer is van wat er nu wordt gekeken door wie, waar, vooruit, terugkijken en zo verder. Wat een onzin om daar het héle mediabestel aan te hangen!

 8. Ron

  @Erwin: zolang er zo gemeten wordt zal dit de maatstaf zijn; de kijkcijfers gemeten door een kastje en deels door de uitgesteld kijken cijfers. Face it.

 9. Mieke K

  Eindelijk een puur natuurelle vrouw op tv al jarenlang en moet weg kun je zien wat voor nep vrouwen vol met gebaartjes en hulp middelen er wel mogen blijven wat een armoede van John de Mol die desk van Shownieuws en hart van nederland is vol met zogenaamde BNers

 10. Flauwe Kul

  “….dik in de zeven….”
  Goed geschreven stukje!
  We wisten al dat John van jong houdt! Maar zo jong!!! ☺

 11. Slindhberg

  Straks zijn de enige mensen die je nog mag ontslaan witte mannen. Alle andere groeperingen zijn onontslaanbaar aan het worden. Ondanks hun gebrekkige vaardigheden.

 12. Boy

  Beau beweert dat de kijkers hem nog niet gevonden hebben,
  hoe dan – iedereen weet inmiddels dat hij om 22:30 uur op RTL 4,
  te vinden is.

  Het is wachten op Eva,
  en dan maar kijken hoe het verder gaat lopen.
  (Ik ben benieuwd).

 13. FlyingLotus

  Provincie tv in optima forma.

  Komt boer jasper vertellen over het nieuwe veevoer van z’n 300 koeien?

 14. Nachash

  RTL Bertelsmann weet echt niet meer waar hij het zoeken moet !…
  Het succes van de Nederlandse Talpa Network is niet te stoppen !..

  Men kan zeggen of schrijven wat men wil ,
  de tijden zijn veranderd !..

 15. Familie Meiland

  Is Margreet Spijker ook uitgenodigd?

  Na 16 jaar was ze te oud voor RTL nieuws en moest plaats maken voor een jongere.

 16. Stephan

  @Broek..wat betekent het dan wel ? Volgens mij is “fulmineren” iets van tekeergaan/losgaan op iemand..en in deze context klopt de titel dus.

 17. Johan

  Deze mevrouw is slechts 50, zijn zus Linda is 55.. maar die gaat natuurlijk niet weg. Ik boycot SBS. Het zal altijd een campingzender blijven. John is verkeerd bezig.. hopelijk laat iTV hem straks vallen, dat hij geen programma’s meer bij hen mag afnemen. Boontje… loontje

 18. Eric

  Vanavond niet meer dan 301.000 kijkers

 19. Max

  makkelijk scoren beau…..pfffff…..en zo sneu dat die Galyon daar gaat zitten….

 20. Robin Martens Lover

  Morgen voetbal Ajax dus Beau gaat flink zakken! vanavond gok ik 290.000 kijkers, morgen nog minder

 21. Familie Meiland

  Margreet Spijker heeft psychische hulp gezocht na haar gedwongen vertrek bij RTL Nieuws. ,,Ik ben er serieus over gaan praten met een professional. Ja, ik belandde op de divan. Even dacht ik dat mijn carrière voorbij was,” aldus Spijker.

 22. man pan

  Wat zitten de vrouwen zo te miepen… Je werkt bij een commerciele omroep, wordt goed betaald, maar je weet ook dat je elk moment kan worden vervangen.
  Vraag maar eens aan Dennis Weening..

 23. Nijl

  Haha. Vuurwerk. Eindelijk. En met gestrekt been er in Beau. Erg benieuwd naar jou mening

 24. Nachash

  Angela de Jong is een TV-columniste die met enige regelmaat een column in het AD laat plaatsen met als doel een negatief gesprek op gang te brengen over alles wat met Talpa Network, John de Mol of Linda de Mol te maken heeft. Haar persoonlijke visie die zij aan het doorgeven is is één en al doordrenkt met propaganda voor de Necerlandstalige zenders van groot aandeelhouder Bertelsmann vanuit Luxembourg, binnenkort trapt daar toch geen enkel Nederlander meer in !….

  De tijden zijn veranderd !…

 25. Bertus

  Zielig…. Twee jankwijven bij Beau…. Ik kijk lekker naar Pauw!

 26. Bertus

  Komt iedereen altijd met Margreet spijker aanzetten als voorbeeld…. Die vrouw kan niks en heeft daarbij een grote bek…. Fatale combie…. Daarom is ze d’r uit geflikkerd niet vanwege leeftijd…

 27. Ron

  @Bertus: zoals iedereen zoals morgen zal blijken uit de kijkcijfers…

 28. Ron

  Overigens zit ik nog steeds in de bijstand…

 29. Lies

  Aan de andere kant: als Koos van Plateringen wordt ontslagen dan hoor je ook niemand roepen dat het leeftijd- of gender gerelateerd is. Laten we wel wezen, iedereen kan ontslagen worden als de managers besluiten dat er een andere koers gevaren moet worden.

 30. Ron

  @Lies: de koers van Talpa is totaal onduidelijk. Daarom flopt bijna alles…

 31. aammehoela

  We zullen zien of het extra kijkcijfers oplevert. Er staat inderdaad CL-voetbal tegenover, maar niet zo’n spraakmakende wedstrijd. Hoe dan ook, het is en blijft schandalig dat ze vanwege haar leeftijd er uit moest. Maar ja, gladjanussen komen er vaak mee weg. Kijk maar naar de allergrootste idi oot ene Donald Trump. Schandalig wat hij vandaag weer twitterde. echt iemand die discrimineert.

 32. Ron

  @aammehoela: Trump wordt volgend jaar gewoon weer met gemak herkozen. Zeer terecht…

 33. Lies

  @Ron: geldt inmiddels ook voor de koers van RTL. Zapte toevallig gisteravond langs GTST en een Huis vol Spullen. Beide programma’s zijn toch nog geen minuut vol te houden? Wat een bagger.
  Dat hele talkshow gedoe, daar is dit land gewoon te klein voor. Matthijs, Pauw, Beau en straks Jinek, Fidan en Tijs? Uit welke vijver wil je vissen?

 34. Ron

  @Lies: dat De Mol-verhaal gaat niet nog jaren duren. RTL zal sowieso overleven, want bij Bertelsmann zijn het geen pannenkoeken. Zo vaak met het bijltje gehakt, ruimschootse ervaring…

 35. Remco

  IEDEREEN OPGELET, OPSPORING VERZOCHT OP EERSTE NED

 36. Ron

  @Remco: hét bewijs dat de multiculturele samenleving compleet is mislukt…

 37. Boy

  GTST heb ik helemaal afgekeken gisteren, was top vermaak aks me!

 38. Donald Dumb

  Remco is weer zijn favoriete TV programma aan het promoten…
  Niet verboden natuurlijk maar wel irritant…

 39. Kird

  Angela fuck off
  bol vervelend zwijn dat je bent 😴

 40. Kird

  19:53

  Rot op nepper

 41. Jan Kootstra

  Beste John

  Je wordt te oud voor de rotzooi die je uitzendt
  Wellicht is het een briljant idee om wat meer
  op de achtergrond te blijven of er gewoon zèlf
  mee op te houden.
  Knappe vrouwen gaan immers over het algemeen
  véél langer mee dan lelijke kerels
  Jan van Jan van Jan

 42. Donald Dumb

  Hoe eerder hoe beter die enge patjepeeër van een John de Mol met pensioen gaat
  Brrr mannen over de 60 horen niet meer op TV kinderachtige troep te produceren…dat is zielig…

 43. Nachash

  Het zou Gallyon van Vessem ontzettend sieren als zij vanavond Live bij talkshow Beau van RTL Bertelsmann tegen alle verwachtingen in nou eens Niet de zijde van Angela de Jong zou kiezen in deze, maar juist stelling zou nemen tegen de belachelijke uitspraken die de TV- columniste van het AD in de media hierover heeft gedaan met name over John de Mol en begrip zou tonen voor zijn keuze in verband met een koers wijziging van het programma Hart van Nederland.
  Gallyon van Vessem komt over als een persoon die dit heel goed zou kunnen begrijpen en er ook heel sportief mee om zou kunnen gaan en lijkt zeker niet op iemand die openlijk een voormalige werkgever een trap na zou geven.

 44. ik john de mol van 6

  NACHASH JE BENT EEN K.L.O.O.T.Z.A.K. DAT BEN JE NU EN DAT ZUL JE ALTIJD BLIJVEN

 45. Nachash

  (20.47) Waarvan akte….

 46. Rammie

  Hallo Slindhberg, wat bazel en zit je te blaffen met je bekrompen opmerking. Weer 1 die denkt superieur te zijn. Alsof wij witjes beter zijn? Wij allen zijn net zo onervaren. De gekleurde misschien zelfs beter.

 47. Kird

  lies peip me

 48. Kird

  lies peip me nu slet

 49. Zakz

  John de Mol en zijn Talpamafia hebben na het overnemen van het Mamjoforum deze eigenhandig om zeep geholpen en offline gehaald. Inbreuk in de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting! Stop Talpa en boycot alles wat met Talpa te maken heeft! #freemamjo

 50. WaveX

  Gelukkig houden we genoeg “sterren “ over. Botoxspons Linda, gepensioneerde loempia Brard en droomchick “ forever 16” Wendy!
  Voor de “mannen” vadsige Gordon.

 51. gtstfites

  John is 64 veel te oud om nog daar te werken.

 52. Allard Wunderink

  Het werkwoord fulmineren is niet overgankelijk.

 53. Iris en de 12 buitenechtelijke dates

  Allard Wunderink

  Jij hebt gelijk en Stephan moet, samen met de MC-stаgiar, terug naar school.

 54. niknok

  kneus

 55. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Fantastisch, hoe twee hardwerkende betrokken Nederlandse dames op een nette en beschaafde manier een tv-zender killer vertellen hoe het zit.
  Er wonen genoeg tokkies in Nederland die Sjon op heel andere wijze zouden willen wijzen op z’n mismanagement, hahaha, maar ja, de zender is al opgegeven.
  Ze hebben pech!!

 56. Magnus Dickendorfer

  Wie nog voor talpa wil werken is niet helemaal goed bij zijn plaat.

 57. Winterklaar

  Twee oude meisjes boos bij Beau. Boeien.

 58. Meneer Kaktus

  Hoe doen de dames het? Rijden ze zo door naar Tiel om met De Kaktus een potje te pimpampetten? Even ouderwets met z’n drieën de naakte levensdans opvoeren? Virgien is naar de kermis.

 59. Suzy Wang

  poep er mee. Diepvrieskisten!

 60. Mick

  Bij Beau is dus duidelijk geworden dat er gewoon helemaal geen plaats meer is voor Gallyon bij Talpa Network. Erg dom van ze.

  Talpa roept continu dat ze 24 uur per dag in het leven van mensen actief willen zijn. Zet je ’s ochtends je televisie aan dan krijg je achterhaald nieuws in een uitzending van HvNL waar de tunes zijn gedempt.

  Had Gallyon en Selma een vroege ochtendshow aangeboden dan.

 61. Henk

  Vanavond is duidelijk geworden dat Beau er niets van bakt.
  Het gesprek met Gallyon leek nergens op, arme Beau kreeg geen poot aan de grond met zijn schamele pogingen om wat meer omtrent het ontslag aan de weet te komen.
  Het was diepdiepdieptriest!
  Die gaan we na december niet meer als talkshowhost terugzien.

  En het oeverloos gekakel van orakel De Jong.
  Alsof in tv-land alleen maar vrouwen slachtoffer zouden zijn van eventuele leeftijdsdiscriminatie.
  Compleet gestoord die De Jong!

 62. Henk

  Vanavond is duidelijk geworden dat Beau er niets van bakt.
  Het gesprek met Gallyon leek nergens op, arme Beau kreeg geen poot aan de grond met zijn schamele pogingen om wat meer omtrent het ontslag aan de weet te komen.
  Het was diepdiepdieptriest!
  Die gaan we na december niet meer als talkshowhost terugzien.

  En het oeverloos gekakel van orakel De Jong.
  Alsof in tv-land alleen maar vrouwen slachtoffer zouden zijn van eventuele leeftijdsdiscriminatie.
  Compleet gestoord die De Jong!

 63. roel van velzen

  Die vieze ouwe taart moet gewoon wegwezen van dat scherm.
  De mensen willen vermaakt worden dan ga je niet naar zo’n vieze ouwe taart kijken.

 64. roel van velzen

  Die lafaard van een Spijkerman staat zeker niet meer op de loon lijst dat hij nu zo stoer doet.

 65. Reichswasserstasse

  John de Mol is een kakhoofd

 66. Zakje Lavendel

  Goedemorgen gepeupel!

 67. Nachash

  21:19 -> Gelooft u dat nou zelf !…

 68. ome H

  Beau gelijk met HvN!

 69. Nils Holgersson

  Wat is de houdbaarheidsdatum van Linda de Mol?

  Zij is vier jaar ouder dan Gallyon.

  Of telt dit niet voor familieleden?

 70. Smulpaap

  En Patty, die is 40 jaar ouder dan Gallyon

 71. Sander

  Column: Mollenactie https://writeflow070.wordpress.com/2019/10/21/column-mollenactie/

 72. Vera Storm

  Schrijver van deze kop bedoelt: fileren. Je ‘fulmineert’ iemand niet.

 73. anoniem

  vol gevreten vrouw Anegla en Gallyon

  gaan jullie de waarheid praten of is jullie doel

  john de mol te breken

  Angela waarom denk je dat de oplage van AD niet groeit

  Angela je was aangenomen om de oplage omhoog te krijgen

  wat niet is gelukt

  reden

  je praat en schrijft dom, niet leuk geen jus en zout

  what you see what you get

  je uiterlijk zegt al wie je bent

  dom dom oud vrouw

  past niet bij de doelgroep van de lezers

  Angela in de familie mols kom je niet

  een rijke stief vader gemist voor de kinderen

  schaam je angela

 74. sukkel

  Gewoon racisme is het
  weg omdat je te oud bent….Wanneer rot die verbouwde Brard dan eens op

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.