Evert Santegoeds begrijpt Katja en Freek niet

Evert Santegoeds begrijpt niet dat het liefdespaar Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zo klaagt over media die hun uitspraken over seks uit hun verband zouden rukken. Ze zijn zelf de bron van alles wat over hun seksleven geschreven wordt. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in Shownieuws. Katja onthulde laatst in een Vlaams tv-programma dat zij en haar Freek onlangs een orgie hebben gehad in een bubbelbad. Shownieuws sprak Freek gisteren en vroeg hem naar die uitspraken.

Evert en zijn redactie waren wel benieuwd wat Freek ervan vond. De Privé-baas: “Katja reed naar België en ze dacht: ik ga eens een keer alles vertellen wat ik in Nederland nooit zou doen, maar het kwam natuurlijk sneller hier dan dat zij terug was. Ze vertelde onder andere dat ze onlangs een heel bijzondere avond had beleefd in een bubbelbad met zeven andere mensen. Dat noemden wij vroeger gewoon een orgie. Daar hebben we Freek maar even naar gevraagd.

Net als Katja wil Freek ineens niets meer kwijt over hun liefdesleven. De kok zei: “Ik ga niets zeggen over Katja en mij en over ons seksleven. Weet je wat het is? Alles wat wij erover zeggen, wordt uit zijn verband getrokken en je kan nog zó van mening zijn dat je vrij wil zijn over dingen, maar als het ongenuanceerd en uit zijn verband getrokken wordt, dan schiet het zijn doel voorbij en is het vooral provocatief in plaats van iets waar je gewoon oprecht in gelooft.

Daarop startte Evert de beelden in van het tv-programma waarin Katja haar uitspraken over de orgie deed. Daaruit blijkt dat ze alles zo letterlijk heeft gezegd.

Evert: “Ik weet niet wie of wat er die avond uit zijn verband getrokken is, maar wij hebben die uitspraken van Katja toch nog maar even uit ons archief getrokken en ja, ze zegt het gewoon zelf.

Ik weet in elk geval niet wat er mis is met de berichtgeving.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen