Beau nog nooit gevraagd voor Sterren op het Doek

Beau van Erven Dorens is nog nooit gevraagd om mee te doen als kandidaat aan de BN’er-show Sterren op het Doek. Dat gaf hij maandagavond aan in zijn talkshow Beau, waar hij Özcan Akyol aan tafel had zitten. Akyol, die vanavond zijn eerste serie van Sterren op het Doek afsluit, vertelde waar een gast van Sterren op het Doek aan moet voldoen. Daar is één strenge regel voor. “We hebben wel echt de voorwaarde dat je minimaal tien jaar moet uitblinken in je vak“, vertelt hij.

Iemand als Martien Meiland, die nu heel populair is, maar pas net bekend is, is dus niet welkom. “Het is niet zo dat elke BN’er die nu even hip en happening is mee mag doen. Je moet wel even een lange reeks van succes hebben neergezet en dan mag je meedoen.”

Akyol trapte deze serie af met een topgast: Matthijs van Nieuwkerk. Hoe strikte hij hem? “Het was na een uitzending van DWDD. We zaten nog wat te drinken en toen vond ik een moment om hem te vragen. Het was een zwak moment van hem denk ik. Toen was hij binnen.”

En is Van Erven Dorens al eens gevraagd? Nog nooit. “We wachten nog even hoe de carrière van Beau zich ontwikkelt“, grapte Akyol.

Akyol: “Ik ben wel blij dat het afgelopen is trouwens. Het is vreselijk altijd die volgende ochtend dat dan zo’n kijkcijfer bekend wordt. Daar ga je helemaal kapot van.”

Van Erven Dorens: “Bij jou kijken er tenminste nog heel veel mensen!

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen