Astrid Joosten boos: NPO slaat Kanniewaarzijn jaar over

De NPO heeft besloten om het Astrid Joosten-programma Kanniewaarzijn een jaar over te slaan en daar is de presentatrice behoorlijk chagrijnig over. Dat liet ze vrijdagavond blijken in Pauw. Joosten verbaast zich soms over programma’s die wél door de zenderbaas heen komen, terwijl haar show in de ijskast wordt gezet. “Kanniewaarzijn komt er volgend jaar niet. Ik weet niet waarom. ‘Doe maar even niet’, is het dan. Dat gaat heel rommelig. Ja, daar word je wel chagrijnig van, ja.

De NPO bevestigt dit verhaal van Joosten. Ze heeft Kanniewaarzijn niet opgenomen in het uitzendschema van 2020, omdat het vorige seizoen meer afleveringen telde dan gebruikelijk. “Daarom is met BNNVARA afgesproken dat er in 2020 geen serie komt.

Het is wel de bedoeling om er na 2020 weer mee door te gaan, aldus de publieke omroep tegen NU.nl. “Kanniewaarzijn is inderdaad nu niet opgenomen in het schema, maar wat ons betreft gaan we er mee door.

Joosten was te gast bij Jeroen Pauw in het kader van de programmarubriek ‘De TV-week Van’, waarin BN’ers vertellen over hun afgelopen televisieweek.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen