Arjen Lubach: ‘Ik ben niet zo ijdel als Beau’

Arjen Lubach is net als André van Duin en Beau van Erven Dorens genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, maar de VPRO-host haalt lichtelijk zijn neus op voor deze publieksprijs van de televisiekijker. Dat heeft hij laten blijken tijdens een interview op Radio Veronica. Lubach hoeft de Ster naar eigen zeggen niet per se te hebben. “Zo’n presentatorsding is toch een beetje een ijdel dingetje voor mij, terwijl ik niet zo’n presentator ben als Beau, die helemaal meedoet met dat spel.”

De Zondag Met Lubach-ster vindt het prima als de prijs naar Beau gaat. “Hij is ook gewoon een tv-presentator. Ik ben gewoon een grapjas die leuke dingen vertelt.”

Dj Giel Beelen: “Jij noemt eigenlijk Beau en André van Duin nu heel ijdel?

Lubach: “Nee! Nee, dit mag geen krantenkop worden! Nee, maar snap je? Dat programma van ons is echt een maakproces van de hele week en ik ben als presentator het kleine, laatste schakeltje. Hoewel ik ook een van de schrijvers ben hoor.”

Tot slot: dit jaar was Zondag Met Lubach vanwege zijn theatertournee niet te zien gedurende het lenteseizoen. Werkt hij aan een volgende theatershow? “Ik heb nog niets gepland, maar ik vond het wel zo leuk dat ik dacht: ik ga nog een keer terug naar het theater.”

Foto: VPRO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen