Wilfred houdt geen rekening met Celine Huijsmans

Geplaatst op do 26 sep 2019 om 12:30

Wilfred Genee lijkt Celine Huijsmans vooral leuk te vinden om naar te kijken, in plaats van dat hij haar echt een belangrijke waarde van zijn middagshow op Radio Veronica vindt. Hij ruilt volgende maand voor één week met de ochtendshow van Giel Beelen, zodat ze elkaars programma kunnen promoten bij elkaars luisteraars, maar waar Giel zijn hele team meeneemt, zal Celine afwezig zijn bij Wilfred. Hij heeft namelijk niet even van tevoren gecheckt of zij überhaupt wel kan.

De nieuwslezeres vindt het jammer, liet ze gisterenavond blijken in Shownieuws. “Dat is heel jammer, maar als Wilfred een idee heeft, dan is dat vaak best wel spontaan en dit idee was ook vrij spontaan. Het was iets te kort dag, dus ik kon de werkzaamheden die ik had niet meer cancellen.”

Shownieuws-collega Mark Labrand vindt het raar dat Genee dan toch vasthoudt aan de week waarin Huijsmans niet kan. “Dan gaan die mannen het toch niet doen als jij niet komt?!

Genee bekende in maart dat hij Huijsmans een aantrekkelijke vrouw vindt. Nu, een halfjaar later, heeft hij echter meer oog voor een 22-jarig meisje in zijn sportschool.

Foto: SBS
20 Reacties op “Wilfred houdt geen rekening met Celine Huijsmans”


 1. Joop

  Die Huijsmans moet zich toch ook doodvervelen bij dat Radio Veronica

  Wanneer geeft John die knappe meid nou eens écht een leuke uitdaging

 2. Tinus

  Ik denk dat er geen week is, op korte termijn, waarbij alle drukke radio medewerkers met hun bezigheidjes allemaal zouden kunnen. Celine is helaas kind van de rekening. Shownieuws is er om hier lekker -niet objectief- tegen aan te schoppen.

 3. J.

  jongens houd eens op met die onzin. celine is medewerkster, klaar uit

 4. entil

  Celine zal wel naar Linda’s NET5 gaan voorspel ik zo.

 5. Zomaar een persoon

  Dan zit je als universitair opgeleide, slimme en talentvolle meid shownieuwtjes over Andre Hazes en Tino Martin op te lepelen, en een beetje het derde-wiel-aan-de-wagen te zijn op Radio Veronica (maar goed, billboards, promo-foto’s en social media-foto’s worden er lekker mee opgefleurd). Ik kan me inderdaad voorstellen dat Céline zich weleens verveelt.

 6. reade rinus

  het 22 jarige sportschoolmeisje word de nieuwe stagaire van wilfred hij heeft gelijk ook gewoon lekker jong vlees

 7. Harry

  34 jaar…. bijna te oud voor Hart van Nederland.

 8. catacomben

  Wat een onzin verhaal, Wilfred houdt juist van al zijn mensen, hij heeft de 2 sidekicks Niels en Rick een baantje gegeven bij zijn tv programma, is voor moppentopper hennie huisman altijd in de weer, nee, je kan veel over hem zeggen maar hij knokt voor zijn mensen. Dit gebeurt ad-hoc en dan lukt het soms niet om iedereen tevreden te stellen met al hun baantjes erbij. Dus geen gezuer over Wilfred want die is gewoon erg aardig, mag ik dat zeggen,ja, dat mag ik zeggen!

 9. Porkkenner

  Zeug.

 10. Michel

  Weer zo’n onzin verhaal…

 11. Whitedog

  Deze dame heeft duidelijk talent. Waarom als side-kick van Genee en als Shownieuws presentatrice alleen? Ze kan volgens mij veel zwaardere dingen aan.

 12. FlyingLotus

  Zij heeft een dikke kont, haar lichaam past niet bij haar leeftijd. Zou lekker strak moeten zijn maar is al uitgezakt, zeker voor haar 34 jaar.

 13. Tinus

  Toch zou ik haar doen…

 14. The Hunter

  @FlyingLotus Jij hebt echt een vrouwen issue hé. Bij het item over Gaby Blaaser praat je ook al nonsens. Jij hebt denk ik nog nooit een vrouw ook maar aangeraakt. Gefrustreerd pubertje. Blijf maar lekker op je zolderkamer zitten. Je vindt Celine lelijk en uitgezakt,maar je hebt haar wel gegoogeld, anders weet je haar leeftijd niet. Ei..

 15. Zomaar een persoon

  Als Celine al ‘uitgezakt’ is, dan is dat geen opbeurende boodschap voor ongeveer 95 % van de vrouwelijke Nederlandse bevolking. Hoe noem je die dan? Een gesmolten pudding?

 16. critikast

  Celine is een mooie, slimme, intelligente vrouw. Daar kunnen Chantal, Linda, Astrid, Fatima en al die andere Botox-poppen een puntje aan zuigen !

 17. Bertus V.

  Ze moeten haar een talkshow geven. Want ze is veel slimmer dan al die gasten bij elkaar.

 18. Gerard Ek(streem)dom💩💨 

  Blijft opmerkelijk dat zulke mooie vrouwen vaak in de tentakels van foute patjepeeërs als Wilfred Genee of John de Mol terechtkomen.

 19. ano@niem.nl

  Celine Huijsmans gaat per januari naar het ANP/SBS Nieuws

 20. Oh Yeah

  Leuk satirisch filmpje uit VI van vorig jaar:

  https://www.youtube.com/watch?v=fivMejaivt8

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.