Wilfred houdt geen rekening met Celine Huijsmans

Wilfred Genee lijkt Celine Huijsmans vooral leuk te vinden om naar te kijken, in plaats van dat hij haar echt een belangrijke waarde van zijn middagshow op Radio Veronica vindt. Hij ruilt volgende maand voor één week met de ochtendshow van Giel Beelen, zodat ze elkaars programma kunnen promoten bij elkaars luisteraars, maar waar Giel zijn hele team meeneemt, zal Celine afwezig zijn bij Wilfred. Hij heeft namelijk niet even van tevoren gecheckt of zij überhaupt wel kan.

De nieuwslezeres vindt het jammer, liet ze gisterenavond blijken in Shownieuws. “Dat is heel jammer, maar als Wilfred een idee heeft, dan is dat vaak best wel spontaan en dit idee was ook vrij spontaan. Het was iets te kort dag, dus ik kon de werkzaamheden die ik had niet meer cancellen.”

Shownieuws-collega Mark Labrand vindt het raar dat Genee dan toch vasthoudt aan de week waarin Huijsmans niet kan. “Dan gaan die mannen het toch niet doen als jij niet komt?!

Genee bekende in maart dat hij Huijsmans een aantrekkelijke vrouw vindt. Nu, een halfjaar later, heeft hij echter meer oog voor een 22-jarig meisje in zijn sportschool.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen