Chateau Meiland bij laatste drie Televizier-Ring 2019

SBS 6 heeft voor het eerst sinds 2005 een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring te pakken: de realityhit Chateau Meiland heeft het definitief geschopt tot de laatste drie kanshebbers. De concurrenten zijn oudgedienden Beste Zangers en Expditie Robinson. Dat heeft Televizier laten weten. Televizier spreekt zelf van de ‘meest opvallende titel in dit rijtje’ en dat is natuurlijk ook zo. Chateau Meiland is de verrassing van het tv-jaar tot nu toe en bewees waar de kijker nu écht op zit te wachten.

Voor Beste Zangers is dit de tweede nominatie. In 2017 delfden Jan Smit net aan het onderspit tegen Zondag met Lubach. Het muziekprogramma is overigens de favoriet van Martien Meiland.

En dan is er Expeditie Robinson, dat dit seizoen verhuisde van RTL 5 naar RTL 4. Het is de vijfde nominatie voor de tv-show. “Een prestatie van jewelste. En wederom het bewijs dat goede formats altijd overeind blijven.

Voor Dennis Weening wordt dit wel de laatste kans op een Gouden Televizier-Ring voor Expeditie Robinson, hij is in het nieuwe seizoen de presentator niet meer. Dat wordt dus een extra spannend Gala naast collega Nicolette Kluijver.

De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren is op woensdag 9 oktober vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen