VI-flirt: Celine en Wilfred vinden elkaar aantrekkelijk

Wilfred Genee heeft flink wat uit te leggen aan zijn vrouw Lili Pirayesh. Hij loopt in de nieuwste editie van Veronica Magazine namelijk flink te flirten met zijn verleidelijke Radio Veronica-sidekick Celine Huijsmans, én andersom. Dat is te lezen in de kiosk. Huijsmans geeft toe dat ze Genee ‘sexy’ vindt: “Z’n intelligentie. Die is aantrekkelijk.” In tegenstelling tot veel andere mensen vindt ze Genee helemaal niet irritant én ze is gek op zijn humor. “Hij is heel droog. Daar hou ik van.

De Talpa-dame vindt het ook schattig dat Genee nog niet zo goed met de knopjes in de radiostudio kan omgaan. “Hij kan nog niet zo goed omgaan met alle schuifjes en knopjes. Dat vindt-ie zelf heel erg, maar ik vind het juist leuk dat Wilfred niet zo’n gelikte dj is.

Maar wat vindt Genee eigenlijk van haar? Vindt hij stoere vrouwen als Huijsmans aantrekkelijk? “O ja, dat soort vragen is belangrijk voor Veronica Magazine. Voor onze samenwerking vind ik dat niet relevant. Dat heb ik ook tijdens de foto – shoot bij dit interview gezegd. Hou het lekker zakelijk. Ook uit respect voor mijn vrouw. Maar om antwoord te geven op je vraag: ik vind het leuk als vrouwen een beetje stoer zijn. Daar hou ik wel van.

Later geeft hij ook toe dat hij Huijsmans aantrekkelijk vindt. “Volgens mij kan iedereen zien dat Celine een aantrekkelijke vrouw is.

Vindt hij haar mysterieus? “Met dit soort vragen kan ik niets, sorry.

De verleidelijke fotoshoot met Céline en Wilfred kunt u hier bekijken.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen