Talkshowkiller Angela denkt dat Beau kerst niet haalt

Na de talkshows van Humberto Tan, Twan Huys en Art Rooijakkers wordt nu ook de talkshow van Beau van Erven Dorens kapotgeschreven door talkshowkiller Angela de Jong, en dat terwijl ze zo’n grote fan van hem is. “Met deze dalende kijkcijfers haalt Beau anders de kerst niet, vrees ik“, bitcht ze in het AD. De Jong rust niet totdat Van Erven Dorens zijn desk en bank laat varen. “ZET EEN TAFEL NEER. Beau is op zijn best als hij tussen de mensen zit, gasten én publiek.

Het is een van de zes tips die ze Van Erven Dorens in haar column meegeeft. Een ander kritiekpunt is dat ze vindt dat het format alle kanten op gaat: de ene dag doet hij opzichtig mee in de strijd om de nieuwsgasten van de dag, terwijl hij op andere dagen de actualiteit juist weer mijdt.

Bovendien is het programma tergend langzaam, vindt La Jong. “Als ik zin heb om rond half elf in slaap gewiegd te worden, kruip ik liever tegen mijn man aan in bed.

Verder denkt ze dat de RTL 4-ster niet zichzelf is. Ze mist de pittige Beau. En de bedachte stunts in Beau? Die vindt ze ook niet goed.

Al haar hoop is gevestigd op de komst van Eva Jinek. “Straks kan hij de kunst eenvoudigweg van de meester afkijken.

De column van Angela de Jong kunt u lezen in het AD.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen