Sven Kockelmann nog niet gebeld voor opvolging Jinek

Sven Kockelmann is nog niet gebeld voor de opvolging van Eva Jinek, die stopt met haar late talkshow op NPO 1 om de overstap te wagen naar RTL 4. Dat heeft de presentator gezegd in zijn show op NPO Radio 1. Jeroen Pauw blijft alleen achter op de late avond van NPO 1 en het lijkt erop dat de publieke omroep in het kader van de diversiteit wederom voor een vrouw zal kiezen om met hem af te wisselen. Toch is Kockelmann met zijn scherpe en spannende manier van interviewen ook een optie.

Bovendien is Kockelmann werkzaam voor dezelfde omroep als Jinek, namelijk de KRO-NCRV. Dries Roelvink, die een vaste rubriek heeft in zijn radioshow 1 op 1, bracht de mogelijkheid vanochtend ter sprake.

Roelvink: “Bij de NPO zijn ze toch wel een beetje in paniek door het vertrek van Eva. Dionne Stax wordt onder andere genoemd om het gat op te vullen en ene Renze Klaver ook, maar ook onze namen circuleren rond in de wandelgangen van de pilotstudio’s van Ewart van der Horst. Hoe zouden we dat nou eventueel gaan invullen, Sven? Word ik dan jouw sidekick? Of wordt het meer een duopresentatie?

Kockelmann: “Ik ben nog niet gebeld, Dries, dus we zullen het wel zien.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen