NPO vindt potje: Floortje mag alle reizen opníeuw maken

Floortje Dessing mag alle reizen die ze de afgelopen jaren maakte voor haar NPO 1-show Floortje Naar Het Einde Van De Wereld nóg een keer maken. Ze gaat voor het nieuwe seizoen namelijk terug naar de mensen die ze al heeft bezocht. Dat heeft BNNVARA laten weten. Het nieuwe seizoen van het programma, dat in het voorjaar van 2020 te zien zal zijn, krijgt daarom de naam Floortje Terug Naar Het Einde van de Wereld. De presentatrice wil weten hoe het nu met alle mensen gaat.

Hoewel de eerste aflevering nog maar vijf jaar geleden was, vindt BNNVARA het nu al tijd om terug te blikken. “Floortje Dessing gaat terug naar mensen die ze de afgelopen jaren bezocht. Wonen ze nog aan het einde van de wereld of heeft hun leven een bijzondere wending genomen?

Dessing gooit er weer een heel CO2-kanon tegenaan en bezoekt alle uithoeken van de wereld. “Floortje bezoekt onder andere de Amerikaanse Maggie, die in India een weeshuis runde.”

Is de school die ze voor ogen had al geopend? Heeft ze zelf de liefde van haar leven gevonden? En hoe is het met alle kinderen die bij haar woonde?” 2020

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen