Nielson op dreef: ‘Waar is AD-Angela voor nodig?!’

Zanger Nielson, die doorbrak met het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en beroemd werd dankzij het tv-programma Wie is de Mol, is lekker op dreef. Na zijn uithaal naar het medium televisie, is nu Angela de Jong aan de beurt. Dat is te lezen op Twitter. Hoewel Nielson zijn hele bestaan als artiest te danken heeft aan televisie, haalt hij nu hooghartig zijn neus op voor het medium. “Wie kijkt er nog tv eigenlijk?“, riep de zanger eerder deze week populair op Twitter.

Het leverde hem de nodige kritiek op, onder meer van Cornald Maas. Op de tv-kritische tweet van Nielson, antwoordde Maas: “Haha. Meldt de man die aan het immens bekeken Wie is de Mol meedeed – en daar vast niet minder van is geworden (ook carrièretechnisch).

Nielson krabbelt daarop op zijn eigen manier terug. “Mijn tweet was idd wat kort door de bocht en vanuit mijn eigen belevingswereld. Geef ik toe.”

Maar dan: “Natuurlijk kijken er mensen tv, maar who cares about competitie tussen twee dansprogramma’s? Waarom bestaat de baan van Angela de Jong bijvoorbeeld? Voor wie?

Daarmee heeft Nielson officieel de aanval geopend op Angela de Jong en daar wil je echt geen ruzie mee hebben. Maar ja, wie leest de krant nog eigenlijk?

Lees ook: Nielson hooghartig: ‘Wie kijkt er nog tv eigenlijk?’ (donderdag)

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen