Loretta Schrijver koos hele weekend voor RTL 4

Loretta Schrijver was in het weekend behoorlijk partijdig in de tv-oorlog tussen RTL en SBS. Ze heeft alleen maar naar haar eigen RTL 4 gekeken. Dat heeft de presentatrice maandagochtend gezegd in Koffietijd. RTL 4 won met The Voice Senior de vrijdagavond, was op zaterdag de nummer drie met Dancing with the Stars en pakte op zondag goud met Expeditie Robinson. “Ik ben eigenlijk het hele weekend op RTL 4 blijven hangen“, geeft de presentatrice van de koffieshow toe.

Pernille La Lau: “Ik heb de hele tijd zitten zappen, want sommige dingen waren tegelijk en dan wilde ik toch dit niet missen en dat niet missen. Het begon al op vrijdagavond.”

Loret zat vrijdag lekker op de bank voor RTL 4. “Op vrijdagavond natuurlijk met The Voice Senior.”

Pernil: “Oooooooh, ik heb dat gezien ja, ik vind dat zo’n leuk programma!

Loret: “Ik ook, ik vind het zo lief. Het is muziek, maar ook muziek met inhoud doordat er wat oudere mensen te zien zijn.”

Pernil: “Ik heb op zaterdag de opening van Dancing with the Stars gemist.”

Loret: “Dan heb je echt wat gemist. Bij Dancing with the Stars op zaterdagavond heb je een opening… Vijf minuten live kwam iedereen op met dans en zing. In de maat en met de jury erbij. Toen kwamen ook nog eens alle deelnemers en zó goed.”

Pernil: “Ik zat er dus later in.”

Loret: “Ik vond het wel lang, tweeënhalf uur.”

Pernil keek op zondag naar Miljoenenjacht: “Er ging een gigabedrag uit van 444.000 euro. Wat zou jij ermee doen als je zou winnen?

Loret: “Stoppen met werken.

Pernil: “Nee!!!!!! Meen je dat nou?!?!?!

Loret: “Ja, natuurlijk. Dan heb ik toch geen zorgen meer?

Pernil: “Ik denk dat ik het huis van mijn ouders zou afbetalen. Dat vind ik leuk voor ze. Dan ze dan gewoon lekker geen zorgen meer hebben.”

Loret: “Dan komt het later toch weer naar je toe.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen