Linda de Mol vindt juichen om verslaan RTL beetje gek

Linda de Mol vindt het gek om te juichen als ze met haar programma’s op SBS 6 haar vorige werkgever RTL 4 verslaat. Dat heeft de tv-koningin gezegd in RTL Boulevard. De Mol haalt SBS 6 eigenhandig uit het slop met Ik Hou Van Holland op zaterdagavond en Miljoenenjacht op zondagavond. Met die eerste show vernedert ze de tegelijkertijd uitgezonden RTL 4-show Dancing with the Stars. “Het voelt heel raar dat ik blij ben als we gewonnen hebben van RTL“, zegt de presentatrice.

Waarom voelt dat zo gek? “Mijn hart ligt ook nog steeds voor een flink stuk bij RTL.”

Toch is De Mol erg blij met haar kijkcijfers op SBS 6. “Natuurlijk was ik blij met de kijkcijfers en ik vind het tegelijkertijd gek als er iets is van: yes, we zitten hoger dan RTL! Want dat is ook mijn club, weet je wel, daar heb ik twaalf jaar met heel veel plezier gewerkt.”

Ik ben dol op al die mensen daar, maar wat mij betreft worden we ooit één hele grote gezellige familie. Niks oorlog en geen gezeur, maar gewoon: lekker samen.”

De Mol heeft al vóór haar overstap naar SBS 6 gezegd dat RTL en SBS meer samen zouden moeten gaan werken. Broer John de Mol, de eigenaar van SBS, stelde RTL eerder een soort fusie voor, maar dat weigerde RTL.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen