Late avond RTL 4 nog niet gered, Beau verliest fors

Geplaatst op do 05 sep 2019 om 8:20

Het is na drie afleveringen nog niet duidelijk of Beau van Erven Dorens de late avond van RTL 4 gaat weten te redden. Vooralsnog verliest zijn talkshow Beau al twee avonden op rij flink wat kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Beau begon met 650.000 kijkers (19,5 procent), daalde toen met tien procent naar 585.000 kijkers (16,5 procent) en daalt nu met nog eens zeventien procent naar een voorzichtige 483.000 kijkers (15 procent), geen droomscore.

Als de scores van Beau nu zouden stabiliseren rond de halfmiljoengrens, dan is dat vast geen score waarop gehoopt werd, maar wel een score die ruim twee keer boven die van voorgangers Twan Huys en Art Rooijakkers ligt en dus acceptabel.

Aangezien de daling op de tweede uitzenddag nog harder is dan op de eerste uitzenddag, is de verwachting echter dat er vanavond opnieuw minder mensen gaan afstemmen op Beau.

Veel kijkers zullen toch teleurgesteld zijn dat een spontane en ietwat wilde presentator als Van Erven Dorens ineens vastzit in een vrij donkere en statische studio, zonder levendigheid op de achtergrond, zoals dat met het vroegere RTL Late Night wel het geval is.

Het programma mist bovendien de dynamiek die Eva Jinek wel heeft. Doordat alle gasten bij haar samenkomen aan één tafel, gebeurt er toch meer dan wanneer je ze één voor één aan de desk van Van Erven Dorens laat opdraven.

Bovendien stellen ook bij Beau de onderwerpen wat teleur en zijn de gesprekken te weinig verrassend en te vaak langdradig.

En Eva Jinek? Die deed het gisteren vertrouwd goed. De uitzending met onder meer Talpa-bobo Erland Galjaard kwam uit op een score van 956.000 kijkers, goed voor een torenhoge 40 procent marktaandeel.

Foto: RTL
104 Reacties op “Late avond RTL 4 nog niet gered, Beau verliest fors”


 1. Wanny

  Zomer met Art eindigde met ca 400.000 kijkers. En toen waren er nog veel mensen op vakantie.

  Dus RTL is vooralsnog niks opgeschoten.

 2. zucht

  Beau moet gewoon weer terug naar de roddelrubriek en lekker huilie huilie doen met zwervers en daklozen.

 3. By the way

  Het zou echt helpen als de late night show van RTL niet door Blue Circle zou worden gemaakt.

 4. Bram

  Enige positieve is dat het marktaandeel van RTL 4 om 22:30 uur wel omhoog gaat, en 15% is op zich niet echt laag, maar rond de 20% zou mooier zijn.

 5. anonymous

  @Wanny; wel want Beau is wél een betere interviewer dan Art.

 6. max

  Het is zo ongelooflijk saai, dat ik na 10 minuten al afhaak. De levendigheid bij Jinek is dan opeens een verademing!! Nee, dit gaat dezelfde kant op als Twan Huys en Art…..

 7. Ben Zine

  Beau begint al te zakken, nu op de 23e plek. We kennen van Ramses Shaffy het lied Zing-vecht-huil-bid-lach-werk-en-bewonder, maar de late night shows van Rtl beginnen hierop te lijken: Tan-Twan-Art-Beau-hoeveel-zullen-nog-volgen. Allemaal meezingen.

 8. Curryworst

  Tijdens een rondje zappen zag ik een stukje Beau. In gesprek met twee oudere dames. Werd me niet duidelijk waarom ze daar zaten, maar ik hoorde wat gekeuvel over relaties.
  Niet bepaald hét gesprek van de dag.

 9. Mousy

  @Curryworst, deze dames kwamen praten over ouderen op datingsites.

 10. T

  Jimek is echt niet beter. Maar al die bejaarden met een kijkcijferkastje zitten vastgeroest op NPO 1 of weten niet meer hoe de afstandbediening werkt.

 11. Maria

  Leraren die meer geld willen en aankondigen dat Peter R. mag aanschuiven, dat hebben wij al zo vaak gezien….

 12. Storm

  @wanny. Maar dit was bij de laatste aflevering van Art. Dan heb je altijd ramptoeristen.

 13. Roeptoeter

  Angela de Jong had in haar analyse na de eerste uitzending helemaal gelijk. Ondanks de prima personality Beau is het een simpelweg slecht programma. Ik zeg zelfs heel slecht. Niets klopt (behalve Beau). Het is helemaal geen prettig programma om naar te blijven kijken i.t.t. Jinek. Daar blijf je hangen, hier zap je weg. Behalve de FvD mannen in eerste aflevring totaal geen urgente gasten, geen diepgang, lage bank, geen prettig beeld en onzettend slechte redactie en regie (met onnozelle fouten, gisteren die gordijntjes die bleven hangen voor de begintekst). En met een slechte redactie ga je het dus nooit redden, hoe goed je presentator ook is.

 14. WEST*

  gewoon stoppen met die talkshows RTL !! Ook met GTST , Kom eens met wat nieuws en ga een CREATIEF aan het werk voor je zenders ,

 15. Jos

  Kijk elke dag. Maar haak steeds snel af. Gisteren al in de eerste minuut bij het gestuntel tussen Beau en de cortespondente in Londen over een lagerhuisstemming. Zo onprofesdioneel.

 16. Tino

  De kijker die afstemt op de commerciële omroep wil geen interessante gesprekken zij willen vooral vermaakt worden met toneelspelende BN’ers en platte grappen, en Ik denk ook dat Jinek of Mathijs het niet gaan redden op de commerciële gewoon omdat de kijker het niet wil

 17. Henk

  Beau kan het wel, maar moet geen spreekbuis van een ander worden. Geen Postbus 51 televisie.

 18. #NPO kijker#

  Zoals verwacht binnen een week bijna uit de top 25.

 19. ome h

  Laat Jinek/Pauw nu maar gewoon op 23.00 staan!

 20. Nijl

  Modewoord maar mis urgentie. Bovendien is het te lang. Beau moet met 1 gast zitten over het gesprek van de dag. Dan kan hij focussen en hoeft ie niet na te denken over intro tekstjes, instartjes etc

 21. Ronnie

  Het is te makkelijk om te zeggen dat oudere kijkers alleen NPO 1 weten te vinden. Jinek is gewoon beter dan de show van Beau. Hij kan het wel, maar hij is geen Jimmy Fallon of Graham Norton.. Bij Graham Norton is de studio veeeeel beter en bij Jimmy Fallon al helemaal, zeker met alles eromheen. Blue Circle kan dit dus gewoon echt niet.

 22. anonymous

  483.00 is gewoon een mooi aantal en meer zal het ook niet worden.
  Ik vind het in ieder geval een leuk programma.

 23. Pieter post

  Gister zapte ik naar Beau en zag Marco Kroon… dat is toch al weer oud nieuws? Te langdradig ook nog eens… en die advocaat die een beetje onhandig gedraaid op de bank zit om Beau te kunnen zien. Na 5 minuten (heb hem dan toch echt wel een kans gegeven) weer naar Jinek gegaan.

 24. Storm

  @Roeptoeter. Gedeeltelijk mee eens. Al zou je iemand anders in de plaats van Eva zetten of Mathijs, dan werkt het programma ook niet. Het is gewoon een combinatie van host en gasten. Soms moet je ook een beetje geluk hebben. Als we de succesformuke hadden voor de perfecte tv, dan was deze site er ook niet.

 25. Gans

  Vrijdag zit ie na the voice senior. Dat krikt zijn gemiddelde mooi op

 26. Buurman

  @Pieter post identiek aan mijn ervaring behalve dat ik niet naar 1 ging maar naar bed

 27. Roeptoeter

  @Storm klopt, zonder geluk vaart niemand wel. Maar ik denk dat geen enkele goede anchorman het red zonder een goede redactie. En deze redactie is gewoon erg slecht.

 28. Henk

  Beau heeft zichzelf als serieus talkshowhost de nek omgedraaid door zijn gehop van RTL naar SBS en vice versa, met daarbij uitspraken als: ‘Boulevard ga ik nooit meer doen.’
  Een half jaar later zat-ie er weer.

  Bovendien is de setting en keuze van gasten nogal armoedig.
  Hiermee is ook de conclusie gerechtvaardigd dat Blue Circle sowieso niet geschikt is om een (live) talkshow te produceren.

 29. Guttegut

  Een talkshow op RTL en SBS6 is bij voorbaat kansloos omdat hun publiek helemaal geen behoefte heeft aan zoiets. Die kijken liever naar dansende, zingende, zichzelf uithongerende semi BN-ers of een hysterische relnicht in een hotel in Frankrijk. Ieder zijn ding hé.

 30. WEST*

  @ roeptoeter zijn ook allemaal stage lopers, wat wil je nou, daar kan je geen programma mee maken , of ze moeten hebben gedacht bij RTL , Men kijkt toch wel!

 31. Ad Visser

  @gans. Vrijdag voetbal Nederland – Duitsland. Dus er zal ws niets opgekrikt worden.

 32. oja

  Angela legde de vinger op de vele zere plekken bij Beau. Denk dat ook meespeelt dat dit een moetje is om de deal met RTL af te maken door Blue Circle. Daar zit geen energy meer in, uitgeblust en inspiratieloos. Beau was beste optie, maar wordt op deze manier geofferd. Komt met name door old school denken van huidige management. Doe eens wat anders dan tafeltje-bankje. En als je dat aldoet, laat dan vorige gast lekker zitten etc etc. Allemaal al eens geroepen in afgelopen dagen. Misschien eens een panelonderzoek doen vooraf…. maar ja dat is bijna een doodzonde in Hsum.

 33. Robbie

  Hij wil graag Peter R de Vries op de bank. Dat is voor mij juist een reden om zeker niet te kijken.

 34. roevka

  Na drie dagen begint het geklooi met entertainment alweer. Rene Froger en Tino Martin daar blijft echt niemand voor wakker. Blijkbaar zit dezelfde redactie als bij Twan en Humberto er nog steeds. Hoeveel kansen moet je krijgen RTL?

 35. Henk

  Jinek is levendig, sprankelend,ze is gewoon goed.

 36. Joost

  @Guttegut: je praat poep.

 37. Kevin

  De show van Beau mist gewoon urgentie. Van de gesprekken die er gisteren werden gevoerd was alleen het gesprek met correspondent Suse van Kleef een actueel onderwerp, maar dat werd een kort item met een hoop gestuntel.

  Een gesprek met internet datende ouderen, Of Marco Kroon die zijn verhaal al had gedaan bij de NPO voegt weinig toe aan de inhoud van het programma. Ook Rene Froger en Rene Froger 2, die een singel kwamen promoten die ze weken geleden al hadden gezongen in het Olympisch stadion is nou niet erg actueel.

  Ook drijgt het weer de RTL Promoshow te worden. Met maandag Jumbo-Visma over de Videoland docu en dinsdag Paul de Leeuw over Ranking the Stars.

  Is het Beau? Is het Blue Circle? Is het RTL? 1 ding is zeker, de redactie die de gasten regelt en de inhoud van de show samenstelt moet echt meer kwaliteit leveren, anders eindigt deze show net als RTL Late Night en Zomer met Art.

 38. Paolo

  Het is niet perse Blue Circle hoor. Ze kunnen bijvoorbeeld een vrij oubollige formule als BZV al jaren sterk in de markt zetten, met ongeveeer 2, 3 miljoen kijkers.
  Beau’s decor is inderdaad redelijk vernieuwend voor Nederland( al lijkt t beetje op Jensen) en daarmee voor Rtl, maar mist iedere uitstraling. Beau zelf heeft een iets hogere ‘gunfactor’ dan Art en zeker Twan. Daarom daalt het vooralsnog redelijk,iedere dag iets. Maar uiteindelijk gaat het ook hem niet lukken en blijven de onderhandelingen met van Nieuwkerk en of Pauw gewoon doorgaan. Die moeten de plek straks gewoon opvullen. Mark my words.

 39. sport

  Dat Beau verliest is niet meer dan normaal. Zijn show heeft geen enkele nieuwswaarde. Alleen maar die oervervelende omhoog gevallen “bekende Nederlanders”. Die zogenaamde bekende Nederlanders komen kijkers al heel lang de strot uit. Allemaal dezelfde oervervelende verhalen. Maar goed ze staan weer even in de schijnwerpers voor het geval we ze zijn vergeten.

 40. Sjaak

  Wel een verademing om niet naar Jinek te hoeven kijken, haar linkse en feministische gedram is weerzinwekkend.

 41. Joost

  @Paolo: BZV is iet heel anders dan een live Late Night Talkshow.
  BC kan dat niet.

 42. Alfred Blokhuize

  Tjonge jonge, wat een fijne reacties weer van lieden die alleen maar reageren met een digitale boerka aan. Lekker anoniem. Lekker dapper, maar niet heus. Sneuneuzen zijn het.

 43. Paolo

  @Joost, wilde enkel duidelijk maken dat Blue Circle niet enkel missers produceert. Vergelijken zou inderdaad een gevalletje appel-peer zijn.

 44. Pierre

  Beau is een fijne gozer maar het programma ziet er zeer amateuristisch uit.
  Geef mij maar een tafel met gasten daar gebeurt tenminste wat.
  Als ze zo doorgaan zitten ze binnen twee weken op 200.000 kijkers.

 45. Joost

  @Paolo: je vergelijk raakt kant noch wal.

 46. Jacob

  Beau doet het goed, maar de onderwerpen zijn te langdradig of niet boeiend.

 47. Guttegut

  Waarvan akte Joost

 48. robb

  RTL moet gewoon doen waar ze goed in zijn showbizz ,Beau moet beginnen waar Humberto ook mee is begonnen met groot succes ,een groep mensen aan een tafel of een kring met fauteuils die gezellig die ook met elkaar kunnen praten met publiek die je ook kan zien ,Beau wilde geen tafel maar dit is saai met gasten die vervelen ,deze opstelling werkt als je top gasten hebt bv Eva met Galjaard gisteren,na drie dagen zit hij hij het punt waar Humberto is gestopt en hij gaat nog meer zakken.

 49. Lieke van Lexmond Lover

  Vrijdag is er voetbal Nederland – Duitsland , ik denk niet dat Beau dus profiteerd van the voice senior

 50. Jammer

  Beau is oprecht en leuk (heeft gunfactor), maar als je roept dat je graag Petor R. De Vries als gast wilt, dan heb je t niet begrepen. Dan verdien je het haast om een pak rammel te jrijgen innde vorm van zero kijkers. Petor is nou juist een persoon zonder enige urgentie, uitgekauwd tot op het bot. Een Johnny de selfkicker van hier tot Tokio. Je kunt nog zo’n goede schoenenverkoper zijn met een prachtige zaak, maar als de inkoper ouderwetse schoenen inkoopt, is er geen hond die iets koopt. Ze kijken wel even in je etalage maar lopen uiteindelijk door.

 51. Mediapark

  Probleem met ‘Beau’ is Blue Circle, Blue Circle en Blue Circle. Tan en met name Twan zijn mislukt. En laat je producent van die flop vrolijk een nieuwe late night show maken. De zelfde kreupele redactie. De zelfde decor ontwerper. Nog nog steeds durft RTL zichzelf niet de vraag te stellen: Waarom is dit programma met deze inhoud/gasten/onderwerpen live? Waarom uit Amsterdam? De ‘kijker’ wel. Zapt weg. Net als bij Tan en Twan zakt kijkcijfer en marktaandeel in. Dat wordt wat als Pauw, Jinek in januari om 22:30 uur gaan beginnen. Als ‘Beau’ dan al niet voor die tijd roemloos van de zender is gehaald.

 52. X

  @ Ad Visser: Het is vrijdag Duitsland-Nederland Ook nog eens EK kwalificatie dus elke andere zender kan inpakken en wegwezen.

 53. aldus

  Ja we weten het allemaal weer na 3 dagen. Tan had ook 3 maanden nodig om tot hoge kijkcijfers te komen, dus gun Beau die tijd ook even. De uitzending van gisteren was al beter dan de eerste 2 uitzendingen. En je ziet voortdurend Beau dingen doen die bouwstenen kunnen zijn voor een mooie show. Even afwachten en inderdaad 20% marktaandeel zou mooi zijn voor RTL.

 54. Ron

  Gisterenavond was weer duidelijk de hand van Blue Circle te zien. Het is gewoon het Tan/Twan format. Beginnen met een stukje nieuws van de dag met even een schakeling naar London rondom de Brexit. Dan een stukje feel good TV met 2 oudere die daten. Dan weer een serieus onderwerp met die verschrikkelijke Marco Kroon en die paspop van een advocaat van hem. En dan 2 volkszangers. Erg vernieuwend…not…Dit gaat hem dus niet worden zo…

 55. Ron

  @Jacob: aan Beau ligt het ook niet, maar geef hem goede gasten en items dan komt het goed. Niet op deze manier. Punt.

 56. max

  hahahaha #aldus…….Ik ben benieuwd welke bouwstenen we de afgelopen 3 dagen hebben gezien. Zoals hier op MC wordt genoemd, als de kijker afhaakt, dan haakt deze definitef af….Denk nog even terug aan het debacle 6inside! Maar ik hoop voor je dat gelijk hebt. Voor mij is het al klaar en blijf ik bij Jinek.

 57. Zonder Naam

  Rtl 4, half 10 ’s avonds: de bermudadriehoek die al voor de vierde keer achter elkaar iemand met potentie vermorzelt (o.k., Art kwam wat ongeïnteressert over, maar is ook weer niet dom of talentloos).

 58. Zonder Naam

  *half 11*

 59. Cobweb

  Als je met Rene Froger en zoon aan komt ben ik ook weg.

 60. Fons

  Blue Circle eruit gooien, die hebben de laatste 4 jaar gewezen dat ze niet in staat zijn om late Night en Beau uit het moeras te trekken.
  Waarom zitten interessante mensen uit de actualiteit wel bij Jinek en niet bij RTL?
  Wegwezen met die Blue Circle prutsers.

 61. RL

  met name het decor is zo goedkoop. echt verschrikkelijk. De kleuren van de bank.

 62. Sip

  Beau is goed in programma’s met gevoel; dit is niet zijn ding. Als hij dan ook nog P.R.de Vries wil ontvangen, is voor mij dit programma niet geslaagd. Nu ben ik wel een fan van Jinek.

 63. BRAAK

  Bleu Circle, arrogante mislukkelingen.

 64. BRAAK

  Oeps, Blue dus.

 65. Zonder Naam

  Als Eva en Matthijs verstandig zijn, blijven ze ver van Rtl 4 vandaan. De grote som geld die het oplevert ten spijt.

 66. Ron

  @Fons: omdat Jinek en Pauw het uitstekende programma maken voor actualiteit. Daar hoeft een RTL zich niet aan te wagen. Dat heeft ook geen zin meer. In de tijd van Barend en van Dorp kon het nog wel want toen bestonden die programma’s nog niet. Maar we zitten in een andere tijd. Er moet iets te kiezen zijn. Maar nu lijkt het er op dat Beau en zijn Blue Circle hittepetitten en zulks, weer dezelfde fout begaan. Dan is een quiz op de late avond dus toch niet eens zo’n gek idee gebleken…

 67. Zonder Naam

  Als Beau verstandig is, slaat ‘ie met z’n vuist op tafel als de Blue Circle-hittepetitjes met een suggestie als Tino Martin aan komen zetten. “Tino Martin? Dat doen we niet.” Of krijgt ‘ie het dan aan de stok met de hogere RTL-bazen?

 68. Pegode

  Gewoon weer aan tafel!
  Die bank is zo ongemakkelijk!

 69. einde TV

  Ik denk de meeste mensen wel zien dat Beau iets kan toevoegen. Maar ze moeten dan nu wel aandacht hebben voor de kritieken. Er moet zeer snel geïnvesteerd worden in de studio. Eerder vond ik de studio prima, maar de bij Twan en Art ging het fout bij de persoonlijkheden. Nu is het andersom. Ik denk dat deze show best gemiddeld 700duizend kijkers moet kunnen halen.
  Heel eerlijk de setting van Linda’s zomerweek, wat ik persoonlijk voor de rest een slappe show vond, past beter bij Beau. Gewoon een paar fauteuils neerzetten waar Beau echt bij/met zijn gasten zit.
  Wees niet te trots RTL om niets te doen met de kritieken. Beau kan iets toevoegen, maar heel snel laten zien dat jullie ook echt luisteren naar de kijker!

 70. einde TV

  te trots om IETS te doen…bedoelde ik :)

 71. Marcel

  @einde TV

  …….. Ik denk de meeste mensen wel zien dat Beau iets kan toevoegen.’

  Wat precies?

 72. Jan

  Die gaat als een raket naar beneden. Had RTL nu echt gedacht dat dit een succes zou worden, zo dom allemaal.

 73. Bjorn

  Met deze cijfers moest Humberto Tan ook stoppen met RTL late night.

  Als ze over twee weken nog zo zijn dan kost dit RTL veel geld wat ze terug moeten betalen aan de reclame makers omdat het marktaandeel niet wordt gehaald.

  Ben benieuwd naar de score van vrijdag. Als die niet tegen de 800.000 kijkers scoort ben ik bang dat hij de kerst niet haalt.

 74. Bjorn

  Zijn andere programma’s scoorde ook niet heel goed daarom heeft RTL nog geen akkoord gegeven voor The (adam/rdam)Project

 75. Ellen

  Ik zie hier toch goede ideeën voorbijkomen, waarvan ik hoop dat RTL en Blue Circle er iets van meepikken. Beau heeft de gunfactor en komt oprecht geïnteresseerd over. Het zou toch zonde zijn als er met de opbouwende kritieken niets wordt gedaan.

 76. X

  Bjorn: Zoals eerder al gepost: vrijdag EK kwalificatie Duitsland-Nederland. Wat denk je zelf?

 77. Ronnie

  Ik zie ook weer mensen reageren met ‘geef het nou eens tijd’, maar dat hebben nieuwe programma’s nou eenmaal niet in de tijden van zoveel aanbod, ook via andere devices. Mensen blijven niet kijken als het tegenvalt, ook niet bij Beau.

  Als Beau eind deze week nog op 400.000 kijkers zit, wordt dat niet meer, behalve met hele interessante gasten, maar dat zie ik ook niet gebeuren.

 78. Bears’den

  Gewoon weer terug naar een tafel..
  Publiek erom heen..

  Niet zo moeilijk doen..

  Gewoon RTL late night maar dan met Beau..

 79. Ron

  @Bears’den; je snapt er niet veel van hé.

 80. Bears’den

  @ Ron

  Vertel??

 81. Ron

  Moet ik dat nog uitleggen, weer terug naar het oude? Nee natuurlijk niet.

 82. M.

  Not just a FLOP, This a BIG BIG FLOP. Haat gewoon van de buis, voordat Beau zijn carrière verwoest wordt. Dat niemand bij RTL Duitsland zegt, dit kunnen we niet maken, minachting naar de kijker toe, zelden zo’n slecht talkshow gezien, het is gruwelijk slecht.

 83. Ad Visser

  RTL en talkshows werkt niet. Twan, Humberto, Art en aannemelijke Beau…

  Ezel, steen. Zucht.

 84. Peter

  Herhaal een oude serie om die tijd en je hebt net zoveel kijkers voor een fractie van de prijs.

 85. Ad Visser

  Volgens mij zit Humberto geleidelijk aan te schudden van het lachen…….

  “Wie het laatst lacht, lacht het best”.

 86. 123

  En echt inlezen in de te behandelen materie doet Beau en/of zijn redactie ook al niet: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/252258/protest-ouder-van-zaandamse-basisschool-overspoeld-met-vragen-na-foutje-bij-beau

 87. X

  Bears”den: Ben het volledig met je eens
  Heb 2x 5 minuten Beau gezien die bank werkt niet. Gasten voelen zich ongemakkelijk, er vindt geen interactie tussen gasten plaats wat ook waardeloos is. Kijk geen 1 minuut meer naar dit volstrekt waardeloze progamma.

 88. Zucht

  @guttegut (9.15 uur): spijker op z’n koppie!

 89. echt nieuws

  Al die mensen hier boven die het zo goed weten, moeten bij RTL gaan werken of Talpa. Daar zullen ze vast met open armen opgewacht worden na al die geweldige input. Zo veel briljante ideeën, je wordt er stil van. Dat Blue Circle en RTL zo veel mensen in dienst hebben die allemaal dom zijn en het niet snappen. Werkelijk verbijsterend dat al die mensen die het wel snappen op deze site zitten. Wat een poel van talent. Geweldig. Televizier ring voor die groep mensen. De enige hoop voor lineaire televisie, deze groep. Of voor alle andere vormen van content distributie.

 90. Eric

  @echt nieuws. De kijker heeft altijd gelijk.

 91. No. 14

  Piloot Beau zal vanavond afsluiten met : “Dames en heren, de daling is ingezet!”

 92. Robert

  Hij kan dit niet en het kamera werk is slecht.
  Jammer voor Beau

 93. Lies

  @Robert: Hij kan dit prima en idd het camerawerk sucks, het geschakel in de regie gaat nog ook nog niet vlotjes.
  Pak het gewoon anders aan. A la VI.
  Twee avonden per week en dan flink uitpakken met goede gasten.
  Amerikaanse aanpak met bank en bureau qua decor, ik weet het niet…. Ik zie Beau liever op zijn gemak, bij wijze van spreken aan een keukentafel met zijn gasten. Zelfs zonder publiek. Dat hoeft niet ten koste te gaan van het ‘live’ gevoel. Kies een prachtige locatie. Die druk, van 5 dagen per week moeten presteren?

 94. H Tan

  Die gevierde Beau komt nog niet eens in de buurt van Humberto Tan toen die net was begonnen met Late Night. Die had 800-900 duizen kijkers in het begin.

  Humberto Tan de lachende derde…

 95. Ad Visser

  Klopt Tan is/wordt de lachende derde.

  Alleen Tan past niet meer bij RTL en andersom. Maandagavond Repair shop, vanavond Big Music Quiz en tot voor kort voetbal.

  Tan is een manus van alles geworden zonder scherp profiel. Zorgelijk artiesten personeelsbeleid bij RTL.

  Voor al uw corvee en feesten partijen. Troosteloze armoede.

 96. Ernst

  Beau is een prima host. Voor mij geldt dat ik zowel Jinek en Beau alleen terugkijk op de onderwerpen die mij kunnen interesseren. Bij Beau was dat alleen Baudet en bij Jinek alleen Paul de Leeuw van de week.

 97. Dominee Bonk

  Bo Dorens van der Werfen is natuurlijk helemaal niks. Amen

 98. pastoor Justus uit Schin op Geul

  @Aha een collega Eerwaarde, u heeft helemaal gelijk , uit welke streek komt u ? Ook uit Limburg? Mocht u Schin op Geul aandoen , u bent van harte welkom in het klooster!

 99. anoniem

  Ik kijk sowieso geen talkshows. Af en toe skip ik er naderhand ff doorheen..

 100. Robert

  @lies
  Beau is een prima vent en heeft een aantal programma’s goed gepresteerd.
  Maar dan ben je nog geen talkhost
  Daar komt iets meer bij kijken, ook zijn voorgangers Art en Twan konden dat niet.

  Kijkende naar Eva , Matthijs en Jeroen dan moet ik vast stellen dat Beau nog heel heelveel moet leren en wellicht bij één van de drie in de leer.

 101. xxxxx

  Dit zegt genoeg. Indertijd met Barend en Van Dorp was er nog een reden om te kijken. Maar tijden veranderen. Enkel mensen die graag naar onzin kijken of als ze een keer willen ontspannen kijken af en toe CO en verder zijn het vooral de mensen met een beperkt iq die naar deze bagger zitten te kijken.

 102. Jeroen

  Oke, de laatste periode met Humberto Tan was niet zo best om diverse redenen. Maar eigenlijk mis ik die talkshow best wel. Het zat gewoon goed in elkaar: leuke onderwerpen, leuke gasten, afwisselend, goede presentator (je kunt van Humberto veel zeggen, maar hij heeft brede interesse en was goed voorbereid), prachtige locatie/decor, urgentie & entertainment, prima titel…

  Ook Beau was in die setting goed. Wat mij betreft moet RTL toch terug naar het concept van RTL Late Night in de hoogtijdagen.

 103. JoJo

  Het kan aan mij liggen, maar ben ik nu de enige Nederlander die absoluut niet begrijpt wat er zo goed zou moeten zijn aan die Beau? Als ik dat hoofd voorbij zie komen schakel ik al om. Ik vind het echt zes keer niks, die man.
  Afgezien daarvan is het natuurlijk ook zo dat ik die strijd om een praatprogramma ook niet begrijp.

 104. sukkel

  Tja presenteren is een vak he …..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.