John Williams niet naar Talpa, vier jaar langer bij RTL

John Williams hoort niet tot de vele presentatoren die de overstap maken van RTL 4 naar SBS 6. Hij heeft samen met programmadirecteur Peter van der Vorst een nieuw, vierjarig contract ondertekend. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Van der Vorst vindt het leuk dat Williams aan boord blijft bij RTL om onder meer hulptelevisie te blijven maken. “Daar zit ‘ie: John Williams. De komende vier jaar blijft hij gelukkig bij RTL en gaat hij mooie dingen maken“, zegt hij.

Wat gaat ‘ie allemaal doen? Van der Vorst: “Natuurlijk Help Mijn Man Is Klusser, De Slechte Chauffeur van Nederland plus nog twee nieuwe programma’s waar we hard aan werken.”

Williams is ook in zijn nopjes. “RTL we gaan samen mooie dingen doen!! Bedankt RTL 4, Sven Sauvé, Peter van der Vorst en Ellen Meyerse!  Grandma thank you for the blessings 🙏❤🙏 #4years LET’S GO!!!🔥🔥🔥

Williams (49) begon in 1994 bij RTL als presentator van belspelletjes. In 2005 beleefde hij zijn doorbraak met Help Mijn Man Is Klusser.

Later presenteerde Williams nog programma’s als Dancing on Ice, Help Mijn Man Heeft Een Hobby, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Bonje met de Buren, Het Spijt Me en De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Een filmpje van zijn contractondertekening:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen