Frans Bauer twijfelt nog steeds over nieuwe Bauers

Geplaatst op vr 13 sep 2019 om 14:00

Frans Bauer is er nog steeds niet over uit of hij zijn vroegere televisiehit De Bauers nieuw leven in wil blazen nu hij aan de slag is gegaan bij RTL 4. Dat laat de volkszanger weten in het AD. De Bauers is één van RTL’s grootste tv-successen ooit; er keken in 2003 miljoenen mensen naar en bovendien won het programma de Gouden Televizier-Ring. RTL bood hem destijds een blanco cheque om een vervolg te maken, maar het vervolg bleek uit. Zestien jaar later wil RTL nog steeds een vervolg.

Daar is Bauer echter nog niet over uit. “Ik sluit niets uit, maar er komen zo veel dingen op mijn pad. Vergis je niet in De Bauers van destijds. Dat was niet zomaar een serietje.”

Er kwam heel wat bij kijken, zegt hij. “Het was anders dan de gemiddelde realitysoaps. Mijn neef bediende een camera, had een sleutel. Soms zat hij ’s morgens beneden aan de koffie, terwijl ik nog op bed lag. Dat had een impact, hoor, 24 uur per dag die camera.”

Eerst houdt Bauer zich bezig met The Voice Senior en ander amusement. Hij is blij met RTL. “Niets ten nadele van de publieke omroep, maar hier heb ik de mogelijkheid om entertainmentprogramma’s te doen. En er staat veel op stapel.

Het AD-interview met Frans Bauer kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, William Rutten
16 Reacties op “Frans Bauer twijfelt nog steeds over nieuwe Bauers”


 1. Stip

  Zou wel heel leuk zijn. Echte mensen.

 2. Tim

  De Pfaffs moeten terugkomen…

 3. M.

  Ongelofelijke hoe hij praat, wat gebrek aan zelfkennis met iemand doet. Wat dat betreft past hij bij RTL Duitsland. Ik hoop dat Frans en de zender zo snel mogelijk naar Duitsland vetrekken, waar ze thuis horen. “entertainmentprogramma’s” hahahaha zo lachwekkende dit.

 4. Supertrashhh

  De M van mof

 5. OOST*

  Brekend nieuws: geen Big Brother op Talpa zegt John de Mol.

 6. Ron

  En dat geloof jij?

 7. Sven L.

  Krijgt “Bananasplit” eigenlijk een nieuw plekje bij RTL4? Met Bauer danwel Boszhardt?

 8. FS

  Wat mij betreft blijft hij twijfelen ;-).

 9. Bart

  @Ron Aanname

 10. Remco Terhorst

  @M. Ben jij dat, Michel?

  Ik vind het wel mooi hoe hij eerlijk de opties afweegt. Beter dan een ‘celebrity’ die in praatprogramma’s open sollicitaties doet.

 11. Doh

  Dan hoop ik dat Mariska aan de pil is, want de rest van het land twijfelt niet: géén nieuwe Bauers!

 12. Erwin

  Nou, Frans, wij twijfelen niet hoor!! Hahahahaha!!!

  (Geen show graag)

 13. Johnny👀

  Mensen kijken graag naar zw@kzinnigen zoals die Frans met zijn eeuwige d€biele lachen..

 14. Ons Franske

  Frans twijfelt ook of ie een frikandel dan wel een vlammetje zal nemen.

 15. Annoniemus

  Frans is er allang uit hoor , want het komt gewoon terug , maar eerst nog wat aandacht trekken , Fransje is een onvervalste poendigger !

 16. critikast

  Brabantse Frans laat aan alle gladde BN-ers zien wat je moet laten zien als op je tv komt: gewoon normaal blijven doen, jezelf blijven, recht voor zijn raap praten en vooral echt zijn. Zonder al die gladde maniertjes van de BN-er. Zonder gemaakte vrolijkheid, zonder zelfoverschatting en met veel aandacht voor de medemens. Frans is wars van egocentrische maniertjes, straalt oprechtheid uit en zet alle BN-ers in de zeik ! En dat het publiek dat waardeert blijkt uit de kijkcijfers. Goed bezig Frans !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.