Wilfred en sidekicks zijn goed klaar met AD-Angela

AD-columniste Angela de Jong ziet weliswaar vaak goed welke sentimenten er spelen bij de tv-kijker, maar wekt door haar verslaving aan mediaoptredens ook steeds meer weerstand op. Door echt élke dag op íeder podium de betweterige tv-watcher uit te hangen, verliest haar column wat aan kracht. Zelfs de mannen van de radio-VI zijn nu een beetje klaar met La Jong. Wilfred Genee en zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn hebben echt even genoeg van de opiniediva.

Als Wilfred aan zijn sidekicks vertelt dat hij De Jong laatst weer als co-host had bij The Friday Move, merkt Niels op: “Dat is grappig, want die wilde je de maandag ervoor niet bellen. Toen zei je: ‘Verschrikkelijk.‘”

Wilfred Genee: “Dat heb ik ook tegen haar gezegd. Ik heb tegen haar gezegd: ‘Ik werd er een beetje moe van toen ik je weer bij Jinek zag. Van: God, daar zit ze weer.’ Ik wist het ook niet. Het was niet geregeld met mij. Dat wordt door de eindredactie gedaan. Als ik eenmaal met haar zit, werkt het wel weer, maar ik had wel zoiets van: doseer het nou eens een beetje, weet je wel. Gelijk weer daar gaan zitten.”

Niels: “Bij mij zit ze in de categorie: daar gaan we weer. Dan blader ik door.”

Rick: “Ik lees haar column niet eens meer, want je weet: ze loopt toch weer te zeiken. En als ik gezeik wil hebben ga ik wel naar huis.”

Niels gierend: “Hebben we allemaal niet een beetje een Angela de Jong?

Rick: “We hebben allemaal een Angela thuiszitten, ha ha ha!

Lees ook:
Tweederde kijkers is inmiddels Angela de Jong-moe (7 september)
Angela de Jong: ‘Talpa bood mij heel veel geld’ (11 september)

Het fragment:

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen