Cash or Trash niet net als Chateau Meiland op maandag

Het eerste programma met Martien Meiland als presentator, Cash or Trash, krijgt niet net als zijn reallifesoap Chateau Meiland een plekje op de succesvolle maandagavond van SBS 6. De première is op woensdag 23 oktober. Dat heeft de zender laten weten. Na het inrichten van twee Franse kastelen weet Martien Meiland als geen ander hoe je moet struinen, waarderen en onderhandelen als het om bijzondere spullen gaat. “Hij is dan ook de aangewezen persoon voor dit programma.

Alle mensen die in Cash or Trash voorbijkomen willen hun bijzondere objecten verkopen; van oude speelgoedautootjes afkomstig van zolder tot een waardevol erfstuk of zelfs een unieke verzameling.

De verkopers krijgen een deskundige taxatie en met die kennis op zak komen ze oog in oog te staan met vijf doorgewinterde handelaren. Weten ze hun item in de smaak te laten vallen? “Dan volgt een pittige onderhandeling en misschien zelfs wel een hele goede deal!

Chateau Meiland is momenteel een grote hit op de maandagavond van de zender met wekelijks meer dan 1 miljoen kijkers. De zender hoopt dat succes met Cash or Trash te kunnen voortzetten.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen