Beau wil graag Peter R. de Vries in zijn talkshow

Geplaatst op wo 04 sep 2019 om 17:00

Beau van Erven Dorens wil niet in de vijver vissen waar collegatalkshows als Jinek, Pauw en DWDD ook al uit vissen. Hij wil gasten in zijn programma die je nog niet eerder gezien hebt. Dat geeft hij aan in het gesprek met het AD. Van Erven Dorens zou het ook leuk vinden om Peter R. de Vries te ontvangen in zijn programma. “Een Peter R. de Vries is gewoon de beste in zijn vakgebied. Die wil je niet laten lopen. Maar alsjeblieft niet steeds vissen uit dezelfde vijver“, legt hij uit.

Op De Vries na wil Van Erven Dorens erg gaan vernieuwen. “Laten we eens kijken of we de poel van mensen die je overal steeds ziet aanschuiven, kunnen uitbreiden.

Het betekent niet dat hij niet op de nieuwsgasten van de dag gaat jagen. “Ik wil niet alleen Gordon en Joling, ik wil ook het gesprek van de dag vangen. En geen negen gasten, maar gewoon drie. Niet dat gejaagde, maar ergens de tijd voor nemen. Ook niet al te veel gedoe eromheen, met standaard elke dag een bandje.

De beste gasten zullen nog wel een tijdje voor Jinek kiezen, denkt hij. “Alle belangrijke gasten kiezen nu voor Jinek, Pauw of DWDD, en ik geef ze groot gelijk. ‘Wij weten toch niet wat die Beau gaat doen.’ Cruciaal is de juiste mix zien te vinden.”

Beau mist momenteel wel een beetje de levendigheid en dynamiek van zijn vroegere RTL Summer Night. Komen er nog wat rubrieken in? “Een sidekick of rubriekjes? Misschien later. Nu niet, want dat zie je al te veel. Ik wil een nieuwe landing maken.

Foto: RTL
60 Reacties op “Beau wil graag Peter R. de Vries in zijn talkshow”


 1. Weereenvalsenaamverzinnen

  Peter R de Vries was nou niet mijn eerste idee bij “mensen die we nog niet eerder hebben gezien.” De Vries krijg je nog niet van de TV af als de studio in de fik staat.

 2. M.

  Beau, jij bent echt een kanjer… Maar dit wat jij op late avond doet is niets en zal nooit wat worden, jij bent heel goed in het behandelen van roddelnieuws bij BLVD, over The kardashians, Breukhoven, Brard Etc. Ik weet niet waarom jij denkt ene talkshow te kunnen dragen… De kijkcijfers zullen verder zakken voor kerst is dat avontuur afgelopen, een Tip: Doe dingen die jij heel goed kunt. #Beau is echt heel slecht… Wijsheid toegewenst

 3. Hansje

  Peter R de Vries is net een testbeeld die man zit overal om z”n zakken te vullen .

 4. #NPO kijker#

  Peter R de Vries is overal te zijn.

  Wat een armoe. Ga lekker met je kinderen spelen.

  Vanavond zeker ook weer gasten die allemaal al bij Pauw en Jinek zijn lang geweest.

 5. Mick

  André Rieu, André van Duin, Hans Klok, Geert Wilders, Davina Michelle, Arjen Robben, Dick Maas, Roel Reiné, Duncan Laurence, John de Mol, Martijn Garritsen, Nigel Farage etc.

  Er zijn wel wat gasten te bedenken.

 6. ValseNaam

  “Ik wil niet alleen Gordon en Joling”

  “Ik wil niet alléén Gordon en Joling”

  Ah. Díe poel dus. Die modderpoel waarin ook Baudet, Hiddema en Paul de Leeuw glibberen.

 7. Flexi

  Wie denkt dat Beau een ander geluid gaat produceren dan de linkse eenheidsworst die uit de overige tv zenders en MSM schalt, zal teleurgesteld worden.

 8. EchteNaam

  “Zoals Trijntje haar jurk weer wilde passen zal ik volledig ‘Kon ik maar even bij je zijn’ weer willen zingen in de originele toonhoogte.” Hé Beaubeau, kijk eens wat er in die poel spartelt!

 9. Weereenvalsenaamverzinnen

  @ Flexi: we proberen wanhopig een rechts geluid te produceren maar er blijft maar geen hond kijken naar Jensen, Powned, Jan Roos, etc. Haast alsof “boze witte man schreeuwt naar camera!!!”-televisie niet werkt. :)

 10. Ron

  Wat een ironie. Niet teveel dezelfde gasten en dan met Peter R. de Vries, Gordon en Joling aan komen. Hij heeft wel gelijk dat hij niet teveel gasten wil per uitzending, 3 max. Maar 2 of zelfs 1 had ook wel gemogen.

 11. Zondernaam

  Flexi vindt blijkbaar Baudet nog linkse eenheidsworst, want die zat maandag bij Beau zijn geluid te schallen.

 12. peacock and whitemen

  Dick maas zou mij wel een keertje leuk lijken, samen met huub stapel een goed duo met een leuke chemie.

 13. Ron

  En ‘het gesprek van de dag vangen’ kan ook met mensen uit de entertainment hoek. Probeer daar het verschil in te maken.

 14. Vincent

  Vooralsnog is het matig en een wat amateur TV. Gordijntje open en daar is de spreekbuis pop.

 15. Bart

  @M Beau kan dit heel goed. Wie zou het dan moeten doen bij RTL?

 16. Ad Visser

  Geweldig VERSCHRIKKELIJK

 17. Tino

  Beau is een kakker naar mijn hart hij kan dit echt wel maar…. ik ben bang dat het niet gaat lukken en ja weer P r de Vries kom op man!

 18. Henk

  Peter R. De Vries? Heeft die tijd dan?Na Boulevard,DWDD,Jinek en Pauw?Nodig Herman van der Zanden eens uit of Dionne Stax, Sybrand en Martine,Gasten uit Typisch…..veel interessanter lijkt mij.

 19. Peter

  Het blijft knap hoe MC uit 1 interview zoveel artikels weet te persen!

 20. Bob

  Beau, laat Maarten Spanjer eens langs komen. Die heeft vast wel iets om te lachen.

 21. Martijn schapenbanger

  Peter r de vries “vindt” teveel. Hij is geen authoriteit en zal dit nooit worden.

 22. q8

  ik hou gelijk op kijken,

  t is allemaal eenheidsworst,

 23. Y

  Je bedoelt ‘te veel’, idiоot!

 24. Martijn schapenbanger

  Oehhh stylfoutje, u verdiend een standbeeld, lintje en een eigen straat! U heeft zojuist eigenhandig de hele wereld, mensheid en flora/fauna gered van de totale ondergang. Chapeau, voelt wel goed zeker he deze goede daad van u vandaag?

  Wauw

 25. Martijn schapenbanger

  Ik hoor net dat er “ineens” geen hongersnood meer is en dat racisme en religieus geweld niet meer bestaan. Allemaal omdat Y een stylfout heeft ontdekt.

  ALLEMAAL OP JULLIE KNIEEËN VOOR Y; anders gaat je kop eraf!!!

 26. Iemand

  Originele gasten zijn toch niet zo moeilijk te vinden? Ik zou om te beginnen eens de bezem halen door dat productiebedrijf of met een ander in zee gaan. Het is allemaal niet creatief wat zij verzinnen maar een kunstje dat is gebaseerd op een onjuiste interpretatie van wat kijkers willen.

 27.  

  Beau is een luI met vingers met een aardappel in zijn keel.
  Gunfactor: 0.

 28. Eric

  Peter R is tegenwoordig toch schaapsherder op de Brunssumse heide?

 29. H. Tan

  Mag ik ook alsjeblieft komen Beau, help me please!

  Fris en fruitig
  Tan

 30. Talpa mol

  Kijk eens buiten de grachtengordel en of de Randstad

 31. Mario

  Als die wijven wipper met een flesje wijn daar komt zitten. Zet ik hem af.
  Walgelijke vent. De IWAB ( Ik Weet Alles Beter).
  Voegt niks toe met zijn gelul.

 32. ton

  Ik vond dat Robert Jenssen er veel meer spanning in bracht.

 33. consistandzz

  Ja! Peterr Rr de Vries moet als gast langskomen! Je ziet of hoort hem zelden en hij heeft altijd veel informatie en een breed overzicht. Nooit alleen maar een door ideologie ingegeven mening waaraan niet te tornen valt. Echt wat je moet weten, niet wat je moet vinden.

 34. Fraas

  De tеring wat irritant die reclames in Ranking.

 35. Ik ga naar EDAH

  jaaaaa tannetje uitnodigen over hoeveel keukens inneke beloofd heeft of ehh dione of jandino allemaal spraakmakend mensen met een verhaal of dotan over zijn uit de kast komen

 36. critikast

  Ooit Boulevard gezien Beau? Daar zit Peter R. zowat iedere aflevering. Voorlopig lig ik niet wakker van je programma. Zoals je Baudet en Hiddema interviewde kan zo als lesmateriaal naar de journalistenscholen: voorbeeld van een presentator die geïmponeerd is door zijn gasten en lekker voorspelbare vragen stelt, want iedere kritiek durft hij niet te uiten. Dus maar een beetje inbinden Beau !

 37. Meneer Kaktus

  Weten jullie wat ik de afgelopen anderhalf uur heb gedaan?

 38. Meneer Kaktus

  Virgien een lesje in nederigheid gegeven.

 39. Een ander geluid

  De tafeldame bij DWDD wil iets zeggen tegen die schrijver maar kwam er niet tussen.

 40. RobbieGay

  Lekker negatief toontje weer, @mc

 41. Zó slecht toch niet?

  Ik snap niet waarom er zoveel negatiefs wordt gezegd over deze show. Ik vind hem juist wèl zoals ik zou willen. Heb RTL Late Night met Twan Huys niet zo lang gekeken, met Humberto vrijwel nooit, maar ik denk dat ik dit zeker vaker ga kijken.

  Het heeft een lekkere afwisseling tussen het nieuws van de dag, heftigere- en luchtigere onderwerpen. De studio is toch ook zo slecht toch niet. Hou wel van dat strakke uiterlijk. Je kunt je niet bedenken dat Zomer met Art is opgenomen in dezelfde ruimte. Man wat een chaos was dat.

  Wist van tevoren al dat Beau de man was om de late avond van RTL 4 eens wat in de lift te krijgen. Hij is gewoon gezellig en oprecht en dat merk je ook aan de aanwezigen in de studio. Kan zelf ook wel lachen om zijn grappen.

  Hoe je het ook bekijkt: de kijkcijfers zijn aanzienlijk gestegen. Maar om nou in de eerste week al zo zuur te doen lijkt me niet echt objectief. Maar iedereen zijn of haar eigen mening natuurlijk.

 42. Wessel

  Beau doet het idd zo slecht nog niet hoor

 43. Kato

  Vond hem goede gasten hebben en vond vooral de oudere dames die nog daten erg leuk. Goed gemixt met Marko Kroon/Gertjan Knoops en als afsluiter Tino Martin met Rene Froger.
  Leuker losser en sympathieker dan andere talkshows

 44. bastiaan

  Die vervelende de Vries zit al in elk programma

 45. BRAAK

  Zelfs het decor is gejat van Amerikaanse talkshows, op dit programma rust geen zegen, kijk maar naar de kijkcijfers. Iedere keer dezelfde elkaar matsende koppen gaat de kijkers vervelen!

 46. Mediapark

  De zoon van Peter was te gast bij Jinek. Goh wat lijkt op z’n vader. Toontje blik. Eng gewoon.

 47. Frühspritzer

  @Mediapark … Een treffende gelijkenis inderdaad, dezelfde patserige uitstraling ook. Deed me denken aan ‘The boys from Brazil’. Junior moet alleen nog een beetje werken aan dat Louis van Gaal-toontje, net als pa dat altijd zo goed kan.

 48. Martijn schapenbanger

  O god behoed mij, heeft Peter r de Vries zijn zoon ingezet als opvolger ja? Wat bezielt die man om te denken dat er ook maar iemand zit te wachten op “commentaar” van hem of zijn nageslacht of bloedlijn, wat bezielt al die sterrenkinderen en ouders toch om dit te denken? Ik begin steeds meer te denken dat het een soort sekte is; pa of ma of beide op teevee en het kroost alvast klaarstomen en hersenspoelen voor als ze straks onder de zoden liggen.

  Triest en eng gewoon, en ook zielig. Net robots!

 49. Kasthoomoo Rutte

  Daarom gaat deze productie ook down the drain.
  Hoe kan je PrdV nou willen en tegelijkertijd zeggen niet te gaan vissen in dezelfde vijver? Die zak zit overal, iedere avond.

  FLOPPERDEFLOP, ongeloofwaardig, next.

 50. Biebie Sie

  LINGO VERSLAAT GTST

 51. #NPO Kijker#

  Beau bijna uit de top 25

  Dit gaat nog harder dan twan en art

 52. MC bezoeker 36

  @Biebie Nou, gefeliciteerd hoor. Ik vind het eerlijk gezegd triest en zorgwekkend om te zien dat zowel RTL4 als SBS6 zulke lage aantallen scoren op werkdagen en daarnaast totaal ten onder gaan tegen NPO1 (ook op marktaandelen).
  Wees jij maar blij. Mijn conclusie: als dat zo doorgaat is er inderdaad geen ruimte meer voor twee commerciële zendergroepen.

 53. Volonta

  Geen peter r. De vries A.u.b. Die kop zien we al genoeg. Je show is juist zo leuk begonnen. Houd het op niveau. Geen zeikers.

 54. J.Bouwmeister

  Als je die kwal uitnodigt dan zie je de kwalietijd van het progamma dus ook niets.

 55. Japio

  Ik vind de talkshow Beau best aardig. Meestal kijk ik eerst wie er in zitten. Om 23:15 schakel ik dan over naar NPO 1. Als P.R. de Vries in de talkshow verschijnt, zal ik voorgoed afhaken.

 56. Ron

  @Japio: ‘best aardig’ is niet bepaald positief. Het moet goed zijn of uitstekend. Met ‘best aardig’ of ‘prima’ kun je niets.

 57. Japio

  @Ron , Mag ik de baas zijn over mijn eigen woorden ? Ik heb wel eens betere produkties van Beau gezien. Het Rotterdam Project vond ik uitstekend. Ik had een inhoudelijk journalistiek programma verwacht maar de talkshow heeft het karakter van een gezellig onder-onsje.

 58. anoniem

  Het is natuurlijk een groot probleem dat ieder normaal mens liever niet op tv komt… Dus zien we altijd dezelfde gezichten.. :-)

 59. Eric

  @anoniem. Tokkies willen graag gestandaardiseerde massa TV. Daar horen vanzelfsprekend dezelfde gezichten bij. Vandaar.

 60. Ron

  @Japio: voor inhoudelijk journalistiek moet je niet bij RTL zijn vriend. De NPO is hier voor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.