Beau heeft Robin Martens, Pauw heeft Van Vleuten

Beau van Erven Dorens gaat vandaag een nieuwe fase in met zijn talkshow op RTL 4: niet langer concurreert hij met Eva Jinek, maar met Jeroen Pauw. Beide heren hebben een interessante gastenlijst. Bij Beau zit GTST-actrice Robin Martens aan tafel, die momenteel volop in het shownieuws is omdat ze een agent zou hebben geslagen. “Vanavond doet de voormalig GTST-actrice samen met haar advocaat Peter Plasman exclusief haar verhaal“, aldus de redactie van Beau.

Ook heeft Beau de 24-jarige coureur Nyck de Vries. Hij pakte zaterdag de titel bij de Formule 2. “Net terug uit Sotsji vertelt hij vanavond hoe het is om de beste ter wereld te zijn.

En ook Maan is van de partij. Ze maakt binnenkort haar filmdebuut. “Vanavond zingt ze haar single die ze speciaal voor haar grote liefde Tony Junior schreef.

Pauw heeft een belangrijke sportgast: Annemiek van Vleuten. “Afgelopen zaterdag werd zij wereldkampioene tijdens het WK wielrennen 2019 in Groot-Brittannië. Vanavond bij Pauw vertelt ze alles over haar eerste wereldtitel.

Ook minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken is van de partij. Hij wil IS-strijders in Irak en elders in de regio berechten.

Tot slot vertellen Ernst Daniël Smid, Rick Brandsteder en Hans Kazan over Stoptober en vertelt Willeke Alberti over haar 75ste verjaardag.

Beau begint om 22.30 uur op RTL 4, Pauw om 23.00 uur op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen