Beau deze week nog geen enkele keer in kijk top 25

Beau van Erven Dorens scoort nog lang niet zo slecht als voorgangers Humberto Tan (in zijn laatste jaar), Twan Huys en Art Rooijakkers, maar heel denderend wordt zijn talkshow Beau nou ook weer niet ontvangen. Ook gisteren, toen er met de liquidatie van advocaat Derk Wiersum zeer groot nieuws was in ons land, wist hij geen plek in de kijkcijfer top 25 te veroveren. Er keken 408.000 mensen (12,0 procent) naar het programma op de late avond van RTL 4, overigens geen heel slechte score.

Beau weet al de hele week geen plek te behalen in de kijkcijfer top 25. Dinsdag behaalde hij tegenover het voetbal van Ajax zelfs een laagterecord: er keken toen 287.000 mensen (7,4 procent) naar het programma.

Momenteel zit Beau in zijn derde uitzendweek. Van de dertien uitzendingen tot nu toe, hebben er vijf geen plek behaald in de kijkcijfer top 25. Dat komt neer op bijna 40 procent van de uitzendingen.

De gasten in Beau waren gisteren Gerard Spong (over de moord op Wiersum), Vincent de Vries en Gorrit-Jan Blonk (over de dood van Fernando Ricksen) en Fred van Leer (die nog wel leeft).

Concurrente Jinek deed het met 852.000 kijkers (32 procent) een stuk beter.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen