Angela de Jong heeft Humberto Tan nog nooit ontmoet

Geplaatst op zo 15 sep 2019 om 9:30

Angela de Jong heeft de grootste slachtoffer van haar vuurspuwende pen, Humberto Tan, nog nooit ontmoet. Als dat gebeurt, dan zou ze hem vriendelijk de hand schudden. Dat zegt de tv-diva in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. De Jong wordt verweten een Humberto-killer te zijn. Volgens critici is zijn programma RTL Late Night mede door het toilet getrokken vanwege haar meedogenloze columns. “Het is een van de weinige BN’ers die ik nog nooit gezien heb.”

De AD-opiniediva is naar eigen zeggen niet bang voor Tan. Wat zou ze zeggen als ze hem ontmoet? “Nee. Nee ja, ik zou niet weten waar ik hem zou moeten tegenkomen en als ik mensen tegenkom dan geef ik ze een hand en stel ik me altijd voor. Dan zie ik vanzelf wel wat er komt als mensen een probleem hebben met mij.”

Is het haar schuld dat RTL Late Night is verdwenen? “Nee, daar heeft er maar één schuld aan en dat is degene die dat programma om zeep heeft geholpen. Wie dat is? Hijzelf.”

Het komt allemaal door zijn affaire met Dionne Stax, meent De Jong. “De kijkcijfers gingen behoorlijk de diepte in en het heeft natuurlijk alles te maken met de affaire die hij op dat moment had. Ik voelde me als televisiekijker behoorlijk genaaid, omdat mij door de strot was geduwd dat ik elke avond naar een familieman zat te kijken en dat het iemand was die zijn familie inzette als er wat te vieren was.”

Langs de rode loper nam hij zijn dochter mee. Prima als je imago daarop gebouwd is – dat vind ik alleen maar leuk – maar op het moment dat een televisiepersoonlijkheid dan heel anders is dan hij zich voordoet, dan valt iemand van zijn voetstuk. Dan benoem ik dat dus ook.”

Ze besluit: “Mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen doen en laten.”

Foto: RTL
42 Reacties op “Angela de Jong heeft Humberto Tan nog nooit ontmoet”


 1. Somebody

  Moralistische dominee de Jong versus een neppe, vreemdgaande tv-excuusallochtoon.

 2. Marcktv

  Wat een achterlijk w**f

 3. Jasmine Sendar hater

  Hij naaide ook met Francis Beukeveld

 4. Curryworst

  Het flopperdefloppen van VTBL ligt zeker ook aan Angel de Jong?
  Na Dionne kreeg Humberto een korstondige relatie met een fotografe.
  In plaats van de Repair Shop presenteren kan hij beter de relatie met zijn vrouw repareren.

 5. Mark

  Ik kan me dus biet voorstellen dat het programma ten gronde is gegaan vanwege de affaire. Dat zit toch in andere dingen. De show was niet goed, de presentatie ook niet echt. Als Matthijs van Nieuwkerk vreemd zou gaan… zou dan dwdd ineens nog maar 200.000 kijkers hebben???? No way!

 6. Rtd

  Gaan we nu serieus elke zin uit een podcast uitlichten? Te triest voor woorden.

 7. Fleur

  Excuus neger van RTL

 8. Misutoria

  @Marcktv
  Een vrouw met klasse die over manieren beschikt in plaats van zichzelf naar beneden te halen door tokkie gedrag te vertonen en dus geen hand te geven. Dat eerste lukt vrijwel altijd bij het hoger gepositioneerde volk waar jij dus zeker niet onder valt.

 9. Johan

  @ Mark. De spijker op zn kop. Ik geloof niet dat het grote publiek het veel kan schelen wat Humberto, of welke andere BN’er dan ook in zijn priveleven doet (zolang het niet strafbaar is natuurlijk). Ze willen een goed programma zien. En dat was RTL Late Night met Humberto gewoon niet.

 10. Ye

  Hoop dat ze veel ´voldoening´ in haar hetze overgehouden heeft. Wat een matennaaier, bahh. Maar ja, straks is ze zelf aan de beurt!

 11. Ye

  door haar hetze..

 12. Soeverein

  Beste fleur, waar slaat dat op, “Excuus”?
  Lik mn rxxt

 13. Het is maar dat je het weet.

  Dit vind ik niet zo netjes Angela de Jong.

  Iemand die je nog nooit gezien hebt, of mee gesproken hebt zo de grond in boren.

 14. Snake Charmer

  Fleur is echt zo’n tokkie wijf uit zo’n volksbuurt. Moet je geen SBS6 kijken ofzo?

 15. Ron

  Het lag niet niet aan Humberto alleen maar ook aan zijn redactie. Zoals het falen van het programma van Beau aan de redactie ligt en de keuze van onderwerpen en gasten. Wie je er ook neer zet, alles faalt. Dan is het toch duidelijk aan wie en wat dat ligt…

 16. Anna

  @Ron
  Zieltje.

 17. zozo

  @Anna, wat bedoel je met ”zieltje”. Je bent zeker zo’n incrowd figuur?

 18. #NPO kijker#

  Zo achterbaks is Angela de Jong wel.

 19. Bart

  Anna is zo’n Blue Circle hittepetit.

 20. Zozo

  @Bart, weet ik nog niet wat er bedoeld wordt. En wat is Anna dan bij blue circle?

 21. Bart

  Productie teefje.

 22. Roeptoeter

  Alsof Angela er voor kan zorgen dat een programma flopt. Ligt altijd aan programma zelf. En een vuurspuwende pen. Laat me niet lachen Mediacourant, want een jezelf belachelijk makende onzin.

 23. Bust

  Moet je iemand kennen om hem de grond in te schrijven? ik heb de vuige Angela ook nog nooit ontmoet maar ik vind het een vreselijk mens en ze is super lelijk. en dom.

 24. zozo

  En wat wordt er bedoeld?

 25. Trudy

  Wat is het toch een verschrikkelijk achterbaks roddelend boerend wijf die Angela . BAH

 26. Bart

  @Mark en Johan Daar lag het ook aan maar zijn geheime affaire en daar niet over willen praten was de druppel. Zijn imago is helemaal naar de kl.te en dat gaat niet meer goed komen.

  Angela heeft helemaal gelijk.

 27. Robert Helleman

  Zucht , de grootste slachtoffer , mag het a.u.b. HET zijn…..

 28. Jan

  Zolang ze elkaar niet ontmoeten kan hij ook niet trachten om sex met haar te hebben..
  Dat lijkt me toch wel een hele geruststelling…

 29. julske

  Meneer Bart: ik weet dat u altijd negatief bent over Humberto. Maar dat maakt niet uit, is uw volste recht. Maar al zou Humberto 100 relatie minder hebben gehad dan Pauw, dan valt het toch mee. Hij is niet de enige en de laatste,(Harry Mens) heeft een kind verwekt buiten zijn relatie, en dat tolereert u wel, maar die hadden geen imago probleem. Ik vind dat wij niet in andermans leven moeten bemoeien, haar kinderen en vrouw hebben hem vergeven, en wie zijn wij, om hem te oordelen. Waarom met 2maten meten dan. Dus wat is het probleem , omdat hij een kleurtje heeft, moet hij anders behandelt worden, en omdat u hem niet kan uitstaan. Angela heeft gelijk, die komt nog op haar b ek te vallen, ze blijft maar stoken, en hetze voeren tegen BNers . Ze probeert het bij Wendy, dagelijks, maar gaat der niet lukken, ze is een slecht mens ,”” van binnen en van buiten” . Ze zal maar blijven roddelen, dat is haar levenswerk. RoddelTante zal ze altijd blijven. Mensen de grond in boren, en naderhand ( handdruk willen geven)

 30. Milly

  Humberto Tan is niet alleen knappe man,maar ook integer. Jurist en bovendien een familie mens
  Humberto ik hou wel van je hoor me schat. Hoe lang heeft The Late Nicht bestaan? Laat me niet lachen om al die NO NONSENS REACTIES So What als je een relatie had met DIONE STAX?
  Je bent gelukkig geen pedofiel of verkrachter,je bent een gezonde knappe kerel. Je bent meer waard hoor . Zet hem op en laat al die HATERS maar LULLEN

 31. sukkel

  Angela negeer die narcitische vleespet…..jouw kaliber niet ..met zo een vreemdgaander wil je toch niks te maken hebben gewoon doodzwijgen in je column

 32. Roti

  Heel erg jammer.
  Angela doet haar werk. Humberto doet zijn werk.
  Het verschil is dat Humberto aanleiding heeft gegeven om slecht over hem te denken. Over zijn werk heb ik geen opmerkingen. Toen ik het hoorde dat hij vreemd gaat was ik erg teleurgesteld. Velen met mij waren juist trots omdat we hem aanzagen als een man die dat niet deed. Angela loopt wel risico met haar werk . Humberto is een fatsoenlijke geleerde man dus zou hij haar gewoon een hand geven.

 33. Bart

  @Julske Ja hier zijn we het niet over eens. Andere onderwerpen wel maar deze niet. Ik vind dat Angela gewoon gelijk heeft

 34. X

  @Anna: Je bent hier alleen om andere reageerders te beledigen.
  Zielige doos.

 35. FlyingLotus

  Ik heb die dikke zeug ook nog nooit ontmoet, en ik moet zeggen dat dat een heel voldaan gevoel geeft.

  Dikkerds hebben sowieso mijn interesse niet.

 36. Kardinaal Aarsengel

  Angela en Paul de Leeuw stammen van varkens af

 37. Lariekoek

  Angela is waarschijnlijk ook in voor een avontuur met Humberto.

 38. Ci

  Sorry maar, is er überhaupt naar buiten gekomen dat er daadwerkelijk een affaire was tussen Humberto en Dionne?
  Heb ik dan kennelijk gemist.
  Maar dit is echt niet de reden dat de kijkcijfers daalden.
  Nee die zelf ingenomen trut om het (nog redelijk)netjes te houden.
  Van de Angela kraakt gewoon alles en iedereen af, ik wil wel eens weten hoe zij het zal doen programma’s presenteren. En natuurlijk vind niet iedereen elk programma leuk om te zien en komen daar positieve en negatieve reacties op . Maar laat dit aan de kijkers over .
  Overigens vind ik persoonlijk dat of hij nu wel of geen affaire had, dat dit los staat van de programma’s die hij maakt.
  En persoonlijk vond ik dat hij mensen fijn en met gevoel interviewde.
  Al kijk ik dat soort programma’s eigenlijk verder nooit en DWDD en jinek al helemaal niet.
  Smaken verschillen zullen we maar zeggen.
  Dat zie je overal en bij iedereen terug.

 39. Ci

  Bovendien, als hij een affaire heeft gehad, is het niet aan anderen om daar over te oordelen.
  Daar hebben wij niet over te zeggen wat hij doet en als ,zijn familie hem dat heeft vergeven. Laat het dan rusten zo maak je mensen kapot.
  En bovendien liever een affaire dan een pedo (geloof me ik weet helaas dat dit verschrikkelijk is om te moeten doorstaan).
  Dus laat mensen gewoon in hun eigen waarde i.p.v ze kapot te maken!

 40. Ci

  @julske ik ben het voorledig met u eens.

 41. Pallie

  Wat word ik hier toch gek van. In december schrijft ze aan tafel met haar lokkende ogen kan ze geen afstand nemen. Maart zou ze een relatie hebben met Humberto. Jaren later had ze maart al een relatie met die dokter die nu bij haar binnen mag als een slager. Wie is de volgende. Nu even niet, want ze verkoopt haar vlees iets minder, alleen word haar sexy body getoond op YouTube.
  WAUW, Angela, zeg mij niet dat dit alles niet bij jou bekend is, maar je doet er niets mee. Nee, je hebt het nu te druk om jezelf een BNN’er te maken. Ga je schamen met die andere die zichzelf verkoopt om andere kapot te maken, maar mooi niet. Hij happy met zijn gezin en jij de prullenbak in bij de slager. Stuk vlees.

 42. Dagloper

  Volgens mij is Angela jaloers op dionne. Ik zie alleen maar verliezers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.