Zwangerschapsverlof Shelly Sterk, krijgt beer op tv

Shelly Sterk is voorlopig niet te zien als presentatrice van Shownieuws, omdat ze met zwangerschapsverlof gaat. Ze kreeg in haar voorlopig laatste uitzending een grote knuffelbeer. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. De 28-jarige Sterk mist de start van het nieuwe tv-seizoen om een nieuw kindje op de wereld te zetten. “Dit was hem voor vanavond, jongens“, zei ze. Bart Ettekoven daarop: “Ja en voor jou was het voorlopig de laatste. Deze vrouw gaat met zwangerschapsverlof.”

Sterk hield het kort en bondig. “Ik ga er een kind uitwerpen, dus ik ben er over een paar weken/maanden weer, tot dan! Fijne avond!

Samen met Celine Huijsmans en Airen Mylene behoort Sterk tot de vaste presentatrices van Shownieuws. Huijsmans is veruit het grootste talent, Mylene is een beetje gemaakt en Sterk is als tv-persoonlijkheid behoorlijk vlak.

De geruchten gaan dat Shownieuws in het nieuwe tv-seizoen flink op de schop gaat. Het lijkt erop dat Albert Verlinde een prominente plek krijgt in de showrubriek op de late avond van SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen