Yvon Jaspers loog: staakte schnabbel wél om kritiek

Geplaatst op vr 23 aug 2019 om 12:20

Yvon Jaspers is wel degelijk gestopt met haar geschnabbel voor ForFarmers vanwege de aanhoudende kritiek over haar vermeende belangenverstrengeling. Dat geeft de presentatrice toe in een interview op de KRO-NCRV-site. Jaspers besloot in mei eieren voor haar geld te kiezen en de schnabbel op te geven. Om zo min mogelijk gezichtsverlies te lijden gaf ze aan dat ze puur is gestopt vanwege haar volle agenda. “Als het om de negativiteit was gegaan, waren we al veel eerder gestopt.

Nu blijkt dat de presentatrice daarmee een beetje aan het jokkebrokken was. “Met het stoppen met ForFarmers heb ik mogelijk willen maken dat de inhoud van de programma’s weer centraal staat en niet alles er omheen“, zegt ze nu.

Hoe kijkt ze terug op de lange periode dat ze onder vuur lag? “Er is de afgelopen periode inderdaad veel gebeurd. Ik kijk er natuurlijk niet met plezier op terug. Maar het gaat goed met me.

Jaspers legt haar focus weer volledig op haar tv-programma’s. “Ik heb een geweldig team om me heen van mensen die al jaren met ongekende passie en vol overgave de programma’s maken.”

Heel fijn om met hen weer aan een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw en Onze boerderij te mogen werken en zo onze boeren te kunnen helpen bij het vinden van de liefde en het delen van hun verhalen over thema’s die voor hen, maar óók voor ons, zo belangrijk zijn.”

Lees ook: Yvon Jaspers hoopt imago te redden, staakt schnabbel (18 mei)

Foto: Linelle Deunk, KRO-NCRV
37 Reacties op “Yvon Jaspers loog: staakte schnabbel wél om kritiek”


 1. Zonder Naam

  De gunfactor is al verspeeld. Het is moeilijk nog terug te draaien.

 2. Lieke van Lexneus

  Ksssjt. Weg van de buis jij, iedereen heeft een hekel aan je.

 3. Bart

  Dit heeft haar imago geen goed gedaan. Stom om aan het begin van het tv seizoen uitgerekend met Onze boerderij te beginnen.

 4. Valerio Zeno

  Respect komt te voet en verdwijnt als Max Verstappen in een formule1

 5. Breaking news!!

  Breaking news

  Roy Donders doet mee aan Expeditie Robinson

 6. E!

  Ze had beter door kunnen gaan het is toch al verpest voor haar

 7. T

  Vreselijk voor die zelfingenomen doos! Heel Nederland leeft mee!

 8. Paulus

  Lieke, praat svp voor jezelf en niet voor anderen.

 9. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Ze wil alleen maar in alle openingen volgespoten worden door een roedel boeren.

 10. peacock and whitemen

  ben benieuwd naar de kijkcijfers van het nieuwe seizoen

 11. Rtd

  Benieuwd of de kijkers er van bzv nog steeds massaal voor de buis zitten.. mag hopen dat het dit seizoen flopt…

 12. Ad Visser

  @rtd. Zal niet floppen. Een van de weinige TV programma’s waarbij Amsterdam en de Randstad niet het middelpunt van de aarde is.

  Een wereld die veelal volledig onbekend is voor de meeste mediameisjes en jongens.

 13. Jantien Visser

  Her format van BZV is geweldig. Maar ik heb Yvon J. nooit gemogen. Zelf geen idee waarom dat zo was. Maar door de jaren heen bleek mijn gevoel mij niet te bedriegen. Steeds meer wordt duidelijk wat voor achterbaks meisje dit is! Jammer dat zij BZV blijft presenteren, anders had ik graag willen kijken. Zelfs Patricia Paay had ik wel in haar plaats willen zien.

 14. q8

  de grootste graaiers zitten bij de npo en t kabinet,
  waarom zou ze dan moeten stoppen??
  er gebeuren erger dingen,
  ik zeg….yvon,gewoon doorgaan,
  je doet niks zwart,
  dus wat is het probleem,

  je bent gewoon een heerlijk Brabantse meid, niks mis mee,
  [laat nu t commentaar maar komen,]

 15. Gerben

  Logischer is dat niet Yvon de schnabbel staakte, maar ForFarmers vanwege alle negatieve media aandacht die de schnabbel genereerde. Jaspers was juist aangetrokken voor positieve publiciteit. Het tegenovergestelde gebeurde. Als ForFarmers de samenwerking beëindigde, zal Jaspers een mooie afkoopsom hebben meegekregen. Jaspers zei bij Pauw op besliste toon dat ze onder geen beding haar werkzaamheden voor de veevoedergigant wilde stopzetten. Over mijn lijk, zoiets.

 16. Ad

  Tjonge, jonge, als alle snabbelaars bij de publieken hun klusjes zouden bekennen, had je amper nog presentatoren over.

 17. Bart

  @Rtd Boer zoekt vrouw gaat zeker niet floppen. Het begint pas echt in januari he. Dan is ER al afgelopen. Als ik me niet vergis Miljoenenjacht pas weer in Maart.

 18. critikast

  Natuurlijk zullen de manoeuvres van ons jokkebrokje geen gevolgen hebben voor haar kijkcijfers. Die dankt ze namelijk aan het uitstekende format, dat natuurlijk weer is gejat, en niet aan haar presentatie als kleuterjuf. Het is dat ze met nauwelijks opgeleide boeren omgaat, want anders was haar mondje al lang gesnoerd. Toen ze nog in Boxtel woonde ademde ze al hoogmoed uit en nu is ze zelfs gaan denken dat ze ook nog kan presenteren !

 19. sukkel

  Yvonne de schooljuf met het vingertje heb het altijd een naar mens gevonden

 20. G.ossip

  Boeiend, heel bekend Nederland snabbelt bij,als Yvon dat doet word ze daar op afgerekend.

 21. tim

  Beste Mediacourant: willen jullie niet zeggen dat Yvon jokt: dat vind ze niet leuk en dan gaat ze huilen

 22. Peanut

  Moving on. Moeten we alles iedereen maar blijven nadragen? Pffff

 23. Fox Mulder

  Achterbakse KRONCRV feeks. Mooi dat de gehele redactie je nog steeds haat. Rupsje nooit genoeg gunt niet eens credits aan collega’s die zich voor haar uit de naad werken. Ikke ikke ikke en de rest kan stikke. Kijk eens in de spiegel des levens huichel vrouwke

 24. Marianne

  Bedoel je haar of die predikante?

 25. Annoniemus

  Yvon out !!!

 26. Valerio Zeno

  Yvon, hebben ze daar bij For Farmers ook nog een leuke schnabbels voor mij misschien?

 27. Timo de zridder

  Beste KRONCRV: ik ben een presentator die nog nooit Boer Zoekt Vrouw gezien heeft. Als u mij de outline van het format toestuurt, zorg ik voor een screentest waarbij ik aantoon dat Yvon Jaspers meer dan vervangbaar is en zodoende het boeren-genre kan laten voor wat het is. Baat het niet, dan schaadt het niet.

 28. Henkcorros

  Wat een onzin zeg. Lekker boeiend wat ze erbij doet. Zelfs al doet ze het zwart, bzv is geweldig programma en ze presenteert het super goed. Zit niet te zeiken en geniet gewoon van goeie tv. Snap al dat gezeur niet hoor….

 29. Geronimo

  Boer Zoekt Vrouw is me we van zo’n ongelooflijke truttigheid… Nooit begrepen waarom dit zo populair is. Blijkbaar is er een onstilbare honger naar freakshows. Laten we eerlijk zijn: er mankeert mentaal en psychisch gezien steeds iets heel grondigs aan die boeren en boerinnen die in dit programma in de aanbieding worden gedaan. En dan die groupies, die er achterheen gaan, de ongemakkelijke gesprekken, de haat en nijd onderling en steeds vraag je je af: waarom? Voor die 15 minutes? Voor die leuke woning in de vrije natuur? Voor die boer of boerin kan het niet zijn. Waar is de menselijke waardigheid gebleven? Dit alles gepresenteerd door een van de meest onoprechte presentatrices in tv-land.

 30. Zonder Naam

  @Geronimo – Dit is juist populair omdát het van zo’n ongelooflijke truttigheid is.

 31. Trees

  Weg met dat schreeuwende viswijf.

 32. Dirk

  Als er nu veel mensen naar Yvonne Jaspers kijken, waarom mag dat niet? Het zal wel te eenvoudig zijn, en tegenwoordig moet het intellectueel lijken.

 33. BRAAK

  Te laat, de schade is aangebracht!!!!

 34. Kris

  Te laat voor die inhalige snabbel k×t.

 35. Joke

  Wat een gluiperige vrouw is schaamteloze Jaspers. Met haar geacteerde krokodillentranen terwijl de aangeslagen familie van Anne Fabers (dat is pas intens leed) tegenover haar zaten. Ik ben finaal afgeknapt op dat maffe w**f.

 36. Kayleigh

  Dit gedrocht kan alleen maar liegen. Snap echt niet dat zoveel mensen haar zo leuk vinden….om te kotsen is ze!

 37. Kris

  Inderdaad, om te kotsen dit zakkenvullende leugenachtige kolere wief..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.