Wim Kieft na drie jaar Ziggo terug bij VI: ‘Heel blij’

Wim Kieft vindt het hartstikke leuk dat hij na drie jaar weer vaste gast is bij zijn vrienden van VI. Hij voelt zich blij. Dat heeft de voetbalanalist maandagavond gezegd in de seizoensopener van Veronica Inside. Kieft vertrok in 2016 bij VI, omdat Ziggo Sport hem financiële zekerheid bood met een vast contract. Nu VI niet meer bij RTL zit, maar bij Talpa, heeft John de Mol een vast contract voor hem geregeld. De mannen van VI gaven hem al eerder aan dat ze Kieft er graag bij hebben.

Johan Derksen: “Wij hebben er niks voor hoeven doen, hè? Die John de Mol werd helemaal gek van ons met dat gezeik om Wim Kieft. Hij dacht: laten we die gozer binnenhalen, dan ben ik van dat geneuzel af.”

Wilfred Genee: “Eerder dit jaar mocht je even langskomen. Toen werd je uitgeleend door de mensen van Ziggo en daar waren we ze heel erkentelijk voor. Nu ben je definitief terug de komende drie jaar. Ik neem aan dat het een emotioneel moment was toen je de studio weer binnenkwam.”

Wim Kieft: “Het zijn dezelfde mensen en de formule is ook hetzelfde. Ik vind het altijd leuk om hier te verschijnen. Het is leuk, ik ben blij.”

Veronica Inside haalde maandag met 515.000 kijkers (12 procent) de laatste plek in de kijkcijfer top 15.

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen