Wendy van Dijk na drie weken weer terug op de socials

Wendy van Dijk is na drie weken weer terug op de socials. De SBS 6-ster gaat haar aanhang vanaf vandaag via posts en stories weer helemaal op de hoogte houden van wat ze allemaal doet. Dat is te zien op Instagram. Van Dijk maakt er geen geheim van dat ze behoorlijk verslaafd is aan instagrammen, maar besloot drie weken geleden helemaal offline gegaan om op vakantie eindelijk een keertje écht aandacht te hebben voor haar kinderen. “En geen: ‘Mam doe je telefoon nou weg!’”

Echt grote sterren – denk aan Linda de Mol – hebben het niet nodig om iedere poep en scheet van hun leven op de socials te gooien, maar veel andere sterren proberen via de socials een solide aanhang op te bouwen om hun populariteit in stand te houden.

Van Dijk hoort tot die laatste categorie. Ze is nu dus weer terug op Insta. Vorige week verschenen er al wat promo’s van haar werkgever SBS 6 op Insta en nu zit ze ook weer privé te grammen.

Ze heeft vanochtend een foto gepost van zichzelf op Ibiza. “De vakantie is officieel voorbij! Ibiza je was weer heerlijk met al je nieuw ontdekte plekken. Back to business! Moet jij ook weer aan de bak?

Het wordt een spannend seizoen voor Van Dijk, want komend jaar gaat blijken hoe groot haar ster nou eigenlijk écht is. Gaat ze op SBS 6 net zo goed scoren op RTL 4?

Haar eerste show sinds haar terugkeer bij SBS 6, Flirty Dancing, gaat op 8 september in première en zal elke zondag om 21.30 uur te zien zijn na kijkcijferkanon Postcode Loterij: Miljoenenjacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De vakantie is officieel voorbij! Ibiza je was weer heerlijk met al je nieuw ontdekte plekken. Back to business ! Moet jij ook weer aan de bak?

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen