Vrouw Tom Egbers: ‘Te vroeg voor terugkeer op tv’

Geplaatst op di 06 aug 2019 om 15:00

Het lijkt erop dat Tom Egbers voorlopig nog niet terugkeert op televisie. Het is nog te vroeg om een datum te prikken. Dat zegt zijn vrouw Janke Dekker, musicalster en theaterproducente, in De Telegraaf. De NOS maakte vorige week, vlak voor de start van het nieuwe eredivisieseizoen, bekend dat Egbers herstelt van een hartinfarct. Hij wordt in zijn programma’s momenteel vervangen door collega’s en het lijkt erop dat zij dat voorlopig ook nog even blijven doen.

Het is niet duidelijk wanneer Egbers zijn plek weer inneemt. “Daarvoor is het nu echt nog te vroeg”, zegt zijn echtgenote Janke Dekker.

Ze wil geen uitspraken doen over wat er precies is gebeurd en hoe het nu precies gaat. “Het is gewoon nog te hectisch om overal op te reageren.

De Telegraaf heeft goede hoop. “Dat haar Tom aan de beterende hand is, mag blijken uit het feit dat dochter Amy (27) gisteren gewoon, zoals de bedoeling was, met vakantie gegaan is.

Het is opvallend dat De Telegraaf de vrouw van Egbers heeft benaderd, omdat de NOS media heeft verzocht hen met rust te laten.

Foto: NOS
21 Reacties op “Vrouw Tom Egbers: ‘Te vroeg voor terugkeer op tv’”


 1. Dennis

  Schandalig Telegraaf!

 2. Jelle

  Mooi ik mis Tom niet! Wel beterschap!

  GA EENS VOOR KWALITEIT BIJ DE NPO

 3. White Angel.

  Beterschap Tom,..

  En tegen de telegraaf wil ik zeggen…Ga je diep SCHAMEN !!!!

 4. #NPO kijker#

  Ik walg van de Telegraaf

 5. #NPO kijker#

  Ik walg van de Telegraf

 6. jan

  Dat haar Tom aan de beterende hand is, mag blijken uit het feit dat ie gewoon weer een pakje per dag wegpaft. hahaha. Ga vooral zo door Tommetje. Ik geloof niet dat je uit jezelf opstapt. Ook als voetbalkijkend Nederland je al lang spuugzat is.

 7. FlyingLotus

  De keren dat ik hem gesproken heb vond ik het een bijzondere aardige man, geïnteresseerd en gepast op afstand. Totaal geen arrogantie.

 8. pieter

  @jan, waar heb jij last van?

 9. White Angel.

  @Jan ….vergeten je medicijnen in te nemen.??

 10. Martosaurus

  Ik weet een goede vervanger. Mag ik dat zeggen?

 11. Magnus Dickendorfer

  Beterschap Tom. Neem je tijd om goed te revalideren.

 12. b

  De man moet meer docu’s gaan maken en praatprogramma’s laten zitten. De docu over Pieter Keizer was schitterend. Beterschap Tom.

 13. Jelle

  Docu!? Die gast leest een paar regels op is dat nou zo moeilijk kan elke Henkie

 14. Peanut

  Maar even serieus: iemand heeft een week geleden een hartaanval gehad? En dan ga je het nu hebben over dat iemand nog niet terug komt? Typisch voorbeeld van onze instant maatschappij. Laat die man toch rustig herstellen. Daarna kijken we wel weer verder.

 15. Job

  Zijn vervangers zijn stuk voor stuk een verbetering.
  Dat is de pijnlijke waarheid.

 16. Dries

  Gelukkig is er veel aanstormend talent…
  Bedankt tom voor je pas op de plaats.

 17. oijoepio

  Ik raad meneer Egbers aan het gewoon wat rustiger aan te doen, in de toekomst. Er is talent om hem heen genoeg, en volgens mij is het financieel ook best mogelijk. Waarom zoveel werken op je oude(re) dag als dat niet echt (meer) nodig is?

 18. critikast

  Hopelijk duurt zijn herstel nog heel lang. Sterker nog: voor mij hoeft deze omhooggevallen blaaskaak niet terug op het scherm. Probeert al jaren Mart _ gespreide handjes – Smeets te kopiëren, maar zonder briefje in de hand en zonder autocue gaat hem dat niet lukken. En Andere Tijden Sport kan iedere boerenlul presenteren. Het grote succes dankt dit programma aan cameramensen en redacteuren die research doen. maar Tom ziet deze mensen graag over het hoofd in plaats van hen in het succes te laten delen . Beterschap, maar doe het maar rustig aan Tom !

 19. anoniem

  tom niemand mist je

  je bent ziek ga rustig genezen

  er zal heus geen beeld van zand niet eens van je gemaakt worden

  ga rustig thuis beter worden en sloof je niet uit

  je vrouw heeft gelijk

  je bent er niet mee gekomen en je zult er ook niet mee gaan

  sorry dat ik keihard bent

  ga lekker beter worden

  en als je niet terug komt

  10 anderen staan al in de rij…………….

 20. tolly

  er is geen belangstelling

  reacties blijven weg

  je vrouw heeft gelijk

 21. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Neem ’t stokje graag over hoor van Tom. Zou best wel zin hebben om een leuk sportprogramma te doen…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.