Vrouw Tom Egbers: ‘Te vroeg voor terugkeer op tv’

Het lijkt erop dat Tom Egbers voorlopig nog niet terugkeert op televisie. Het is nog te vroeg om een datum te prikken. Dat zegt zijn vrouw Janke Dekker, musicalster en theaterproducente, in De Telegraaf. De NOS maakte vorige week, vlak voor de start van het nieuwe eredivisieseizoen, bekend dat Egbers herstelt van een hartinfarct. Hij wordt in zijn programma’s momenteel vervangen door collega’s en het lijkt erop dat zij dat voorlopig ook nog even blijven doen.

Het is niet duidelijk wanneer Egbers zijn plek weer inneemt. “Daarvoor is het nu echt nog te vroeg”, zegt zijn echtgenote Janke Dekker.

Ze wil geen uitspraken doen over wat er precies is gebeurd en hoe het nu precies gaat. “Het is gewoon nog te hectisch om overal op te reageren.

De Telegraaf heeft goede hoop. “Dat haar Tom aan de beterende hand is, mag blijken uit het feit dat dochter Amy (27) gisteren gewoon, zoals de bedoeling was, met vakantie gegaan is.

Het is opvallend dat De Telegraaf de vrouw van Egbers heeft benaderd, omdat de NOS media heeft verzocht hen met rust te laten.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen