Jack Spijkerman vindt terugkeer Echt Waar armoedig

Jack Spijkerman vindt het getuigen van creatieve armoede dat zijn vroegere tv-show Echt Waar óók al nieuw leven in wordt geblazen door Talpa. Dat heeft hij maandag laten weten aan RTL Boulevard. John de Mol vult het schema van SBS 6 ijverig met voormalige shows van RTL 4. Naast formules als Ik Hou Van Holland en Dance Dance Dance, gaat het ook om de vroegere Jack Spijkerman-show Echt Waar. Die keert terug bij SBS 6 met het manusje van alles Jan Versteegh aan het roer.

Wat vindt Spijkerman ervan? “Jack Spijkerman zegt dat hij geen enkele behoefte had om terug te keren op tv en ook vindt hij het creatieve armoede dat alle oude programma’s gereanimeerd worden op tv“, onthulde Luuk Ikink in Boulevard.

Tv-critici verwijten John de Mol al langer creatieve armoede, omdat hij zijn zender aan het vullen is met hits van concurrent RTL 4. Het maakt het komende tv-seizoen wel erg spannend: gaat Linda de Mol op SBS 6 bijvoorbeeld net zo goed scoren als op RTL 4?

Linda moet dé publiekstrekker worden van SBS 6. Als zij scoort, heeft dat effect op de overige programmering, bijvoorbeeld op Echt Waar. Dat programma staat vanaf zaterdag 7 september elke week na Ik Hou Van Holland op het menu.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen