Johan Derksen walgt van Talpa-collega’s Gordon en Jan

Johan Derksen heeft helemaal niets met zijn collega-Talpa-sterren Gordon en Jan Versteegh. Hij had meer met de sterren van RTL, zoals Carlo Boszhard. Dat heeft hij maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Derksen heeft geen zin om op een personeelsuitje te gaan met mensen als Gordon en Jan Versteegh. Hij laat dat graag aan zich voorbijgaan. “Nee, alsjeblieft niet. Ik heb niets met die mensen. Gordon… Jan Versteegh, dat is ook zo’n vreselijk jochie. Hij vindt zichzelf zo geweldig.” 

Wilfred Genee vindt het soms jammer dat hij geen RTL-collega’s meer tegenkomt. “Wij missen de RTL-sterren wel een klein beetje. Carlo Boszhard vond ik altijd een wereldgozer.”

Johan Derksen: “Carlo was een heel leuke collega. Die zat bij ons op de gang, dus die kwamen we wel eens tegen.”

De heren van Veronica Inside werden geïnterviewd door Aran Bade, die ook nog naar hun vermeende homofobie vroeg. “Dit is elke keer de discussie als wij Johan interviewen. Ik vind het een leuk interview altijd met Johan en ook met Wilfred, maar je merkt ook dat hij de homo-emancipatie hier niet mee helpt.”

Luuk Ikink: “Het is gewoon een mening van iemand. Iedereen gaat er zo hard in altijd. Doe toch allemaal even een beetje rustig.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen