Talpa-ster Jan Versteegh ziet zichzelf niet als miskoop

Jan Versteegh denkt niet Talpa een miskoop aan hem heeft gedaan, ondanks dat zijn eerste drie programma’s voor de zendergroep genadeloos zijn geflopt. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Zowel 6 Inside, De Gordon tegen Dino Show als Mars tegen Venus waren enorme mislukkingen. Op de dag dat het van de buis halen van 6 Inside bekend werd, kwam Versteegh collega Wilfred Genee toevallig tegen bij het stoplicht en grapte toen: ‘Hier staat de miskoop van Talpa!’

Dat meende hij echte niet, zegt Versteegh nu. “Ik vond het toen eigenlijk ook niet hoor, maar dat is een grap die ik tegen Wilfred heb gemaakt. Ik kwam hem inderdaad tegen bij het stoplicht en dat was precies op het moment dat bekend was gemaakt dat 6 Inside zou stoppen. Het leek me toen wel gepast.”

Radio Veronica-ster Martijn Muijs vroeg bijna vol ongeloof of hij nou echt naar Talpa is overgestapt om alleen Lingo te gaan presenteren. Dat is echter niet zo, aldus Versteegh. “Ik begin volgende week met de opnames van Echt Waar, dus nee, het is niet alleen Lingo, zeker niet.

Heeft hij nog geen spijt van zijn overstap? “Ik heb het ontzettend naar mijn zin.”

Lingo met Jan Versteegh als host gaat vanavond om 20.00 uur in première op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen